ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Ανησυχίες, λάθος εκτιμήσεις και πολλά κομπλιμέντα

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ζώδια Εβδομάδας: Ανησυχίες, λάθος εκτιμήσεις και πολλά κομπλιμέντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι να κάνετε κάτι. Ακριβώς επειδή μια συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί για τους ανθρώπους γύρω σας, δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ακριβώς ότι κάνουν αυτοί. Μπορείτε να φτιάξετε τους δικούς σας κανόνες, να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Κάντε αυτό που σας φαίνεται σωστό, όχι αυτό που λειτούργησε για κάποιον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αποστασιοποιήστε τον εαυτό σας από τους ανθρώπους που σας μειώνουν και σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας με αρνητικές επιρροές. Δεν τους χρωστάτε τίποτα. Είναι πολύ καλύτερο να αναζητάτε ανθρώπους που σας εμπνέουν και σας ενθαρρύνουν, που βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό, όχι το χειρότερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, συγχωρήστε τον εαυτό σας για τα λάθη που έχετε κάνει. Κάντε ειρήνη με το παρελθόν σας για να μπορέσετε επιτέλους να το αφήσετε και να επικεντρωθείτε στο παρόν και το μέλλον σας. Το να μισείτε τον εαυτό σας δεν πρόκειται να σας βοηθήσει. Να είστε πιο ευγενικοί με το άτομο που βλέπετε στον καθρέφτη γιατί του αξίζει η αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά για να απελευθερώσετε τα πράγματα (και τους ανθρώπους) που δε σας φέρνουν χαρά. Θυμηθείτε, σας αξίζουν αγάπη και καλοσύνη, εκτίμηση και σεβασμός. Δε χρειάζεται να παραμένετε σε καταστάσεις όπου αισθάνεστε ανεπιθύμητοι. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο χώρο όπου ταιριάζετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, αφαιρέστε πρώτα τις ανεπιθύμητες εργασίες. Σταματήστε να καθυστερείτε γιατί όσο πιο γρήγορα τα τελειώσετε, τόσο πιο χαλαροί θα νιώθετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα περάσετε όλη την ημέρα φοβούμενοι μια συγκεκριμένη αγγαρεία. Θα είναι όλα τακτοποιημένα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον υπόλοιπο χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, πιστέψτε στη δική σας δύναμη. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Προκαλέστε τον εαυτό σας. Αντί να αφήσετε τις αμφιβολίες να σας κατασπαράξουν και να σας ξεγελάσουν για να τα παρατήσετε νωρίς, δώστε μια πραγματική ευκαιρία στον εαυτό σας. Προσεγγίστε τους μεγαλύτερους, πιο τρελούς στόχους σας. Θα μπορούσατε να καταφέρετε περισσότερα από ό,τι περιμένετε. Και αν συνεχίσετε να προσπαθείτε, ποιος ξέρει τι θα μπορούσατε να πετύχετε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Εμφανιστείτε στην ώρα σας. Αποδείξτε ότι είστε αξιόπιστοι, ειδικά στους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο. Είναι πολύ εύκολο να χάσετε την εμπιστοσύνη κάποιου, οπότε μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Πείτε την αλήθεια και αναλάβετε μόνο όσα μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, ακούστε τι σας λέει η καρδιά σας, ακόμα κι αν δεν είναι λογικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθείτε πιστά αυτό που θέλει η καρδιά - αλλά θα πρέπει να το λάβετε υπόψη. Αφήστε τα αληθινά σας συναισθήματα να εκφραστούν αντί να τα απωθήσετε. Εξετάστε τι σημαίνουν και τι σας λένε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, επικεντρωθείτε στην εργασία που έχετε μπροστά σας. Σπάστε τους στόχους σας σε μικρά κομμάτια για να αποφύγετε να καταπιέσετε τον εαυτό σας. Μην πανικοβάλλεστε για όλα όσα πρέπει να κάνετε γιατί δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα. Ανησυχείστε για το τι κάνετε σωστά αυτό το δευτερόλεπτο. Ανησυχείστε για το επόμενο πράγμα όταν είναι ώρα να προχωρήσετε σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε τη δύναμη της ευαλωτότητας. Όσο πιο ανοιχτός και ειλικρινής είστε με τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μεγαλώσει η σύνδεσή σας. Είναι φυσικό να δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε, αλλά το να εμπιστεύεστε τους σωστούς ανθρώπους αξίζει το ρίσκο. Δεν μπορείτε να μείνετε κλειστός για πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, εκφράστε προφορικά την εκτίμησή σας. Βεβαιωθείτε ότι η οικογένεια και οι φίλοι σας, τα αφεντικά και οι δάσκαλοί σας, καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχαν σε εσάς. Διαδώστε καλοσύνη γιατί ένα μικρό σχόλιο που κάνετε θα μπορούσε να φωτίσει όλη την εβδομάδα του άλλου.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι δεν είναι όλα για εσάς. Άλλοι μπορεί να είναι σε κακή διάθεση για προσωπικούς λόγους που μπορεί να μη γνωρίζετε. Μην κάνετε υποθέσεις για το πόσο ενοχλημένοι είναι μαζί σας ή πώς σας αγνοούν επίτηδες. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με εσάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb