ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα 3 ζώδια θα δεχτούν απροσδόκητες αλλαγές

Tρία ζώδια θα έχουν κάπως δύσκολη εβδομάδα έως τις 26 Φεβρουαρίου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτά τα 3 ζώδια θα δεχτούν απροσδόκητες αλλαγές
Φωτογραφία από Mikhail Nilov

Η τελευταία σεζόν του ζωδιακού κύκλου έφτασε επίσημα, οπότε αν ανυπομονείτε να κλείσετε τα μάτια σας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Και πάλι, παρά την ονειρική επιρροή του ταξιδιού του ήλιου μέσω των Ιχθύων, τρία ζώδια θα έχουν κάπως δύσκολη εβδομάδα έως τις 26 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ξεκαθαρίσετε τα επόμενα βήματα, όταν πρόκειται για τις ελπίδες, τα μελλοντικά σας οράματα και τα μακροπρόθεσμα όνειρά σας. Ο ουράνιος κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα ολοκληρώσει το ταξίδι του μέσω των Ιχθύων, όπου εξυψώνει και ευδοκιμεί. Είναι βέβαιο ότι θα ακούσετε απροσδόκητα νέα για μια επαγγελματική προσπάθεια. Πάρτε μια ανάσα και γίνετε φίλοι με το χάος. 

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια νέα σελήνη είναι πάντα κάπως απελευθερωτική, καθώς ξεκινά έναν ολοκαίνουργιο σεληνιακό κύκλο, αλλά υπάρχει κάτι λίγο σκιερό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η νέα σελήνη θα ταρακουνήσει τον τομέα των σχέσεών σας.

Υδροχόος

Κάτι ετοιμάζεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των αξιών. Αυτή η ένταση, ωστόσο, θα μπορούσε να προέρχεται από την έλλειψη σαφήνειας που περιβάλλει την οικονομική σας ασφάλεια, αν όχι από την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας. Με άλλα λόγια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι λίγο ρευστά στο σπίτι ή τη δουλειά, αλλά βρίσκετε κατά κάποιο τρόπο τη λύση σε ένα πρόβλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 27 / position2: 456
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb