ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτό το προϊόν είναι πραγματικά μεγάλο μυστικό μεταξύ των celebrities και κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Το τίμησε και η Jenna Ortega
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτό το προϊόν είναι πραγματικά μεγάλο μυστικό μεταξύ των celebrities και κοστίζει μόνο 10 ευρώ

Η Jenna Ortega είναι γνωστή για τα δυνατά smoky eye και τις εμβληματικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά η ηθοποιός της Wednesday έδειξε πρόσφατα μια νέα πλευρά του εαυτού της με μια φυσική selfie στο Instagram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jenna έκρυψε τη φωτογραφία της σε μια ανάρτηση καρουζέλ πίσω από δύο φωτογραφίες με φιγούρες αγγέλων. «Angel face and me», έγραψε στη λεζάντα. 

Η φαινομενικά απαλλαγμένη από μακιγιάζ εμφάνισή της ήταν τελείως διαφορετική από το συνηθισμένο στυλ της και τόνιζε την λαμπερή της επιδερμίδα. Η ηθοποιός φόρεσε επίσης ένα λευκό δαντελένιο lingerie με ασημένια σκουλαρίκια κρίκους.

Οι ακόλουθοι της Jenna αντέδρασαν με πολλά "😍", "🔥" και "I love you's" στα σχόλια. Αυτή η ανάρτηση διέφερε επίσης από το συνηθισμένο στυλ της Jenna στο Instagram. Η ηθοποιός συνήθως κάνει αναρτήσεις μόνο για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, φωτογραφίσεις και νέα project. Φαίνεται ότι αυτή η ανάρτηση ήταν απλώς για πλάκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καίριο ερώτημα που παραμένει είναι, φυσικά, πώς η Jenna κάνει το δέρμα της τόσο καλό; Η ηθοποιός του Fallout διατηρεί τη ρουτίνα της αρκετά minimal και προσιτή. Ως πρεσβευτής της Neutrogena, ορκίζεται στο Neutrogena’s Hydro Boost Hyaluronic Acid Serum.

«Το χρησιμοποιώ σε όλη μου τη ζωή και το χρησιμοποιώ ακόμα μέχρι σήμερα, απλά λειτουργεί πραγματικά για μένα», είπε στο Cosmopolitan το 2021. Η Jenna λατρεύει επίσης τον ορό υαλουρονικού οξέος Hydro Boost της Neutrogena. Η ηθοποιός καλύπτει επίσης το δέρμα της με SPF «όλη τη μέρα, κάθε μέρα».

Για πρόσθετη περιποίηση δέρματος, η Jenna λατρεύει να χρησιμοποιεί τη μάσκα Aztec Secret Indian Healing Clay Mask αναμεμειγμένη με μηλόξυδο ως μάσκα προσώπου που είναι ένα από τα μεγαλυτερα μυστικα αναμεσα στις διασημες και που μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα!

Το προϊόν που προτιμά με SPF είναι το Neutrogena Mineral Ultra-Sheer stick (δεν υπάρχουν εκπλήξεις εκεί). Στην Jenna αρέσει επίσης να χρησιμοποιεί το Elizabeth Arden Skin Protectant στα χείλη της.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Η Jenna ακολουθεί μια κυρίως pescatarian διατροφή αυτές τις μέρες – αν και κάποτε ήταν vegan.

Η 20χρονη προσπαθεί επίσης να ενσωματώσει τζίντζερ σε όλα της τα γεύματα και λατρεύει επίσης το ποπ κορν για τσιμπολόγημα, ειδικά τη μάρκα Lesser Evil.

Ποιος να το πίστευε ότι τα μυστικά για μια αγγελική λάμψη ήταν τα ποπ κορν και οι μάσκες προσώπου από πηλό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 149 / position2: 714
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb