ΜΑΛΛΙΑ

Δανάη Μπάρκα: Έκανε το chic χτένισμα που είναι τέλειο για όλες τις ώρες

Είναι εύκολο να το κάνεις κι εσύ
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Δανάη Μπάρκα: Έκανε το chic χτένισμα που είναι τέλειο για όλες τις ώρες
@danai_barka

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χτένισμα; Πώς φτιάχνεις τα μαλλιά σου όταν θέλεις να είσαι chic; Η Δανάη Μπάρκα, φαίνεται να έχει τη δική της απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Και είναι πανεύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μόδα και τα trends μας βοηθάνε αρκετές φορές και στο να είμαστε πρακτικές. Οι λύσεις για την καθημερινότητά μας, είναι πολλές. Πόσες φορές δεν σκέφτηκες ότι δεν ξέρεις να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, ή ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις ώστε να δείχνουν πιο ωραία; Κι όμως, υπάρχουν πολλές λύσεις και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν πολύ. 

Το chic χτένισμα της Δανάης Μπάρκα για όλες τις ώρες

Η Δανάη Μπάρκα, στο ταξίδι της στο Παρίσι, έκανε ένα total look που μας άρεσε πάρα πολύ. Φόρεσε total black outfit, με φούστα από δερματίνη και ένα κλασικό blazer. Τα μαλλιά της ξεχώρισαν, με τη στέκα που διάλεξε να φορέσει. Μια στέκα ή μια κορδέλα, μετατρέπουν ένα χτένισμα κατευθείαν. Το κάνουν πιο chic και εντυπωσιακό, χωρίς να κάνεις τίποτ’ άλλο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻 (@danai_barka)

Αυτές τις τελευταίες σεζόν, αποτελούν το top αξεσουάρ και γι’ αυτό μπορείς να τα βρεις παντού. Το θετικό, επιπλέον, είναι ότι θα τα βρεις και σε πολλές τιμές, επομένως έχεις τη δυνατότητα να πάρεις και κάτι οικονομικό. Διάλεξε το σχέδιο κα το χρώμα που σου αρέσει και συνδυασέ το ανάλογα με το στυλ σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb