STYLE

Η μόδα των Crocs έφτασε ως τις νύφες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την τιμή τους

Τα Wedding Crocs έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν είναι φθηνά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2023
Η μόδα των Crocs έφτασε ως τις νύφες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την τιμή τους

Τα Crocs είναι ένα από τα πιο διφορούμενα υποδήματα όλων των εποχών. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους παθιασμένους θαυμαστές των crocs να μοιραστούν την αγάπη τους για αυτά ακόμα και μια αρκετά ιδιαίτερη στιγμή στην οποία κατά γενική ομολογία φοράς καλά παπούτσια. Στο γάμο σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού έκαναν το ντεμπούτο τους το 2002, τα παπούτσια λανσάρονται τώρα και ως  νυφικά, αφού οι νύφες παραδέχθηκαν στα social media ότι φορούσαν Crocs στον γάμο τους επειδή ήταν πολύ άνετα.

Οι λάτρεις του Crocs γνωρίζουν ότι τα παπούτσια είναι custom made και οι ιδιοκτήτες μπορούν να στολίσουν το ζευγάρι τους με πολύτιμους λίθους και άλλα διακοσμητικά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη και ειδικά αξεσουάρ με θέμα το νυφικό.

Τα Wedding Crocs έχουν μεγάλη ζήτηση και δεν είναι φθηνά. Ένα ζευγάρι νυφικά με στολίδια από το Etsy θα μπορούσε να σας κοστίσει πάνω από 200 ευρώ. Τα Crocs για παράνυμφους έχουν γίνει επίσης μια τάση του TikTok!

@themonicaway I made myself some WEDDING CROCS 🤣✌🏼💍 life is too short not to wear crocs on the dance floor, lets live a little 😆 (these are just for fun) 🎉✌🏼 @Crocs #wedding #weddingtips #weddingideas #funweddingideas #uniquefashion #crocs #crocideas #crocs4life #lovecrocs🥰 #crocsgang #bridetobe #bridetobe2022 ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 190 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb