ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Η αστρολογία αποκαλύπτει την καλύτερη μέρα για να παντρευτείς μέσα στο 2023

Mήπως... προλαβαίνεις;
AstroGirl
Δημοσίευση ΦΕΒ 16, 2023
Η αστρολογία αποκαλύπτει την καλύτερη μέρα για να παντρευτείς μέσα στο 2023
Φωτογραφία από Alena Yanovich

Yπάρχουν μερικοί που κοιτούν τα άστρα και τσεκάρουν ημερομηνίες και συναστρίες, πριν κάνουν σχέδια γάμου, επειδή η προγνωστική αστρολογία μπορεί να είναι απίστευτα ωφέλιμη όταν έρχεται σε σημαντικά γεγονότα της ζωής (σκεφτείτε: ταξίδια, νέα ξεκινήματα, νέα πρότζεκτ). Αν από αυτούς, διάβασε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πότε είναι η πιο τυχερή μέρα για να παντρευτείς το 2023;

Ο καλύτερος μήνας για να παντρευτείς το 2023 είναι ο Μάρτιος, ο οποίος απέχει μόλις μερικές εβδομάδες. Και η ημερομηνία δεν είναι καν στο τέλος του μήνα όπως ήταν πέρυσι, οπότε υπάρχει ακόμη λιγότερος χρόνος για προετοιμασία. Στην πραγματικότητα, είναι στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο, στην κορυφή του μήνα: 1η Μαρτίου. 

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό θα φέρει στο επίκεντρο την ταχεία ανάπτυξη της σχέσης. Αν και η Αφροδίτη - πλανήτης της αγάπης, του ρομαντισμού και του γάμου - αντιμετωπίζει συνήθως περισσότερες προκλήσεις στον Κριό, η υποστήριξη από τον Δία - πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας - είναι βέβαιο ότι θα μετριάσει ορισμένα από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο πλανήτης που τροφοδοτείται από την αγάπη.

Δεδομένου ότι αυτή η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της φωτιάς με προσανατολισμό στη δράση, σίγουρα θα κληθείτε να δράσετε γρήγορα. Ίσως ένας γρήγορος γάμος στο δημαρχείο; Καλά ΟΚ. Ας περιμένουμε του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 440 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb