ENTERTAINMENT

Έζησαν μαζί 7 χρόνια, αλλά ήταν εντελώς αταίριαστο ζευγάρι

Ένα από τα πιο awkward ζευγάρια του Hollywood!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Έζησαν μαζί 7 χρόνια, αλλά ήταν εντελώς αταίριαστο ζευγάρι

Μερικά ζευγάρια ακόμα κι αν είναι αγαπημένα, μπορεί να μοιάζουν (και να είναι) πραγματικά αταίριαστα. Αυτό, φυσικά, συμβαίνει και στο Hollywood. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Ο Τom Cruise και η Katie Holmes!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Katie Holmes και ο Tom Cruise ήταν παντρεμένοι για 5 χρόνια. Έβγαιναν ραντεβού για 2 μήνες μετά τη γνωριμία τους τον Απρίλιο του 2005. Μετά από 1 χρόνο αρραβώνα παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006. 5 χρόνια αργότερα, χώρισαν στις 9 Ιουλίου 2012.

Απλά προσπάθησε να βρεις ένα άτομο στη ζωή που πίστευε ότι ο Tom Cruise και η Katie Holmes έκαναν ένα όμορφο και cool ζευγάρι. Δε θα βρεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις γελοιότητες του Cruise που χοροπηδούσε στον καναπέ στο The Oprah Winfrey Show μέχρι την αποκάλυψη της Holmes ότι είχε crush τον Cruise ως μικρό κορίτσι (υπάρχει διαφορά ηλικίας 16 ετών μεταξύ τους), δεν υπήρχε τίποτα γλυκό σε αυτό το αρκετά cringe ζευγάρι.

Τόσο οι θαυμαστές όσο και η ελίτ του Χόλιγουντ, έμειναν να ξύνουν τα κεφάλια τους, να αναρωτιούνται τι θα μπορούσε να τους είχε συνδέσει (υπήρχαν ψίθυροι ότι ήταν προκαθορισμένο, με υπογεγραμμένα συμβόλαια). Και ας μην ξεχνάμε το σκοτεινό φάσμα που διαφαίνεται στο παρασκήνιο από την πρώτη μέρα: τη Σαηεντολογία.

Στα πέντε χρόνια που ήταν μαζί, η Holmes, κάποτε μια αστέρας της τηλεόρασης που ήταν στα high της μετά από έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Dawson's Creek, έγινε ήσυχη και παθητική στο πλευρό του larger than life λαμπερού συζύγου της. Χρόνια μετά τη διευθέτηση του διαζυγίου και τη μάχη για την επιμέλεια της κόρης τους, Suri, δε γνωρίζουμε ακόμα την πλήρη ιστορία του τι συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Σήμερα, η Katie είναι single, ή τουλάχιστον δεν έχει γνωστοποιήσει κάποια σχέση της, με τελευταία να είναι με τον Bobby Wooten Lii το 2022. Όσο για τον Cruise, οι φήμες τον θέλουν κι αυτόν ελεύθερο με τελευταία επίσημη σχέση το 2012, με τη Cynthia Jorge. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 251 / position2: 549
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb