ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του πλανήτη

Romance alert για την ημέρα του Βαλεντίνου - είναι βγαλμένα από παραμύθι!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του πλανήτη

Μια πραγματικά ρομαντική βραδιά πρέπει να έχει τα πάντα: από την πολυτελή κουζίνα και τα εξαίσια λουλούδια μέχρι το όμορφο περιβάλλον και, φυσικά, την πιο κατάλληλη παρέα ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθούν μερικά από τα πιο ρομαντικά μέρη για δείπνο στοον κόσμο, που ιδανικά όλοι θα θέλαμε να περάσουμε εκεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

The River Café, Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

Κρυμμένο κάτω από την εμβληματική γέφυρα του Μπρούκλιν, το The River Café είναι απαραίτητο για όσους αναζητούν ένα υπέροχο γεύμα σε συνδυασμό με εκπληκτική θέα. Τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα, τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαύσουν το μήκος της γέφυρας του Μπρούκλιν, τη γαλήνη του East River και τη μεγαλοπρέπεια του κάτω Μανχάταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sheesh Mahal, Udaipur, Ινδία

Ανοιχτό από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα τέλη Μαρτίου, το εστιατόριο Sheesh Mahal στο Leela Palace Udaipur επιτρέπει στους επισκέπτες να δειπνήσουν κάτω από τα αστέρια σε μια εκπληκτική βεράντα δίπλα στη λίμνη Pichola. Η παραδοσιακή κουζίνα του Ρατζαστάν σερβίρεται υπό το φως των κεριών, ενώ οι τελετουργικές πινελιές προσθέτουν στην εμπειρία.

Metis, Μπαλί

Είναι δύσκολο να βρεις ένα σκηνικό στο Μπαλί που να μην είναι ρομαντικό, αλλά ο Μetis πηγαίνει τον παράδεισο σε άλλο επίπεδο. Το μεγάλο εστιατόριο, το οποίο διαθέτει εσωτερικούς χώρους εμπνευσμένους από τα παραδοσιακά ινδονησιακά μπατίκ, έχει θέα στους ορυζώνες και περιλαμβάνει ένα μπαρ, ένα lounge, ένα ζαχαροπλαστείο, μια ιδιωτική τραπεζαρία σε κάβα κρασιών, μια γκαλερί τέχνης και μια μπουτίκ. Ο σεφ Nicolas “Doudou” Tourneville σερβίρει γαλλική μεσογειακή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου ενός ολόκληρου μενού αφιερωμένου στο φουά γκρα.

Ristorante La Sponda, Ιταλία

Στη γραφική πόλη του Ποζιτάνο στη διάσημη ακτή Αμάλφι της Ιταλίας βρίσκεται το βραβευμένο με αστέρι Michelin Ristorante La Sponda. Τα τοξωτά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με θέα στη θάλασσα και οι θέα στη θάλασσα και τις στέγες της πόλης κάνουν αυτό το γοητευτικό εστιατόριο μια αξέχαστη εμπειρία.

Clos Maggiore, Λονδίνο

Το Clos Maggiore, που βρίσκεται στη συνοικία Covent Garden του Λονδίνου, δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό όλο το χρόνο, ιδιαίτερα στη σέρα με άνθη μηλιάς, η οποία διαθέτει αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή για υπέροχα καλοκαιρινά γεύματα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη γαλλική και τοπική κουζίνα του σεφ Marcellin Marc, δίπλα σε μια φωτιά. Η μεγάλη κάβα του εστιατορίου περιλαμβάνει πάνω από 2.500 επιλογές.

One If by Land, Two If by Sea, Νέα Υόρκη

Αυτό το δημοφιλές εστιατόριο του West Village, που στεγάζεται σε πρώην στάβλο που κάποτε ανήκε στον Aaron Burr, είναι ένα αγαπημένο μέρος για προτάσεις γάμου και δείπνα επετείου. Η οικεία ατμόσφαιρα ενισχύεται από το κλασικό μενού του σεφ Gary Volkov, το οποίο περιλαμβάνει πιάτα που εμπνέουν ρομαντισμό, όπως στρείδια, βοδινό Wellington και σουφλέ σοκολάτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 209 / position2: 744
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb