STYLE

Η Elsa Hosk φόρεσε Eλληνίδα σχεδιάστρια στο εξώφυλλο της Vogue

To super model εμφανίστηκε με ρούχα γνωστής σχεδιάστριας
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Elsa Hosk φόρεσε Eλληνίδα σχεδιάστρια στο εξώφυλλο της Vogue
Vogue Turkey

Η Elsa Hosk, το διάσημο super model, με τα μεγάλα συμβόλαια και τους εκατομμύρια followers, εμφανίστηκε να φοράει ρούχα ελληνίδας σχεδιάστριας. Μάλιστα, η εμφάνισή της αυτή έγινε στο εξύφυλλο της τούρκικης VOGUE.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχεδιάστρια, δεν είναι άλλη από την Βάσια Κωσταρά. Οι συλλογές τις γίνονται sold out σε χρόνο ρεκόρ. Η ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, τόλμησε την αλλαγή και υιοθέτησε στη συλλογή της “Made for More FW22/23”, minimal, oversized γραμμές, unisex επιλογές και χαρακτηριστικά prints επηρεασμένα από την αισθητική των 90’s.

Η αγάπη για δημιουργία και η αστείρευτη έμπνευσή της, συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο για μια ανοδική πορεία, τόσο εγχώρια όσο και στο εξωτερικό για τις συλλογές της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βάσια Κωσταρά (@vassia_kostara)

Μια από τις πιο σημαντικές αναφορές στο εξωτερικό, αποτελεί και το τελευταίο εξώφυλλο της τουρκικής VOGUE με την Elsa Hosk. Το σούπερ μόντελ, φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες για την VOGUE Τουρκίας Φεβρουαρίου, φορώντας total σύνολο από την νεότερη συλλογή του brand VASSIA KOSTARA Limited Collections. 

Το διάσημο μοντέλο, που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αποτελεί το απόλυτο street style icon, καθώς με τις αναρτήσεις της εμπνέει και θέτει τα trends της κάθε σεζόν. Αυτή τη φορά, πόζαρε με ένα total look από την συλλογή FW22/23, αποτελούμενο από ένα slim fitted γιλέκο σε μπεζ απόχρωση και ένα loose παντελόνι, τα οποία διαθέτουν μια ξεχωριστή σατέν-δερμάτινη υφή. 

Οι συντελεστές της φωτογράφισης:


Editor-in-Chief: Debora Zakuto
Photo Credit: George Livieratos
Art Director: Elena Borovitska
Stylist: Αrnold Μilfort
Cast director: Roderick Hawthorne
Production: Torius PR
Make up: Nikki DeRoest
Hair: Owen Gould
Nails: Naoko Saita
Production Assistants: Steve Satorius, Prokopios Makrilakis, Dimitri Condylis Retouch: @naticreate
Clothing: VASSIA KOSTARA Limited Collections 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb