ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν το ταίρι σου, σου φερε αυτά τα λουλούδια, τότε εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος

Αποκωδικοποίησε την ανθοδέσμη σου!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2023
Αν το ταίρι σου, σου φερε αυτά τα λουλούδια, τότε εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος
Φωτογραφία από Nataliya Vaitkevich

Ένα όμορφο μπουκέτο μπορεί να λέει τα πάντα χωρίς να μιλήσεις. Είτε θα δώσεις λουλούδια ως έναν τρόπο για να γιορτάσετε με το άλλο σου μισό, ή απλά για να δείξεις την αγάπη σου τα λουλούδια μπορούν να μεταφέρουν συναισθήματα και συναισθήματα με τρόπους που δεν μπορούμε πάντα να εκφράσουμε με λέξεις. Ποια είναι τα πιο ρομαντικά λουλούδια για να χαρίσετε και γιατί;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόκκινο τριαντάφυλλο

Όταν πρόκειται για λουλούδια που αντιπροσωπεύουν την αγάπη, τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι το παν. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα σημαίνουν «πάθος και ρομαντισμό». Αν έλαβες ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα αυτό σημαίνει πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Βέβαια να πούμε πως πολλές φορές είναι η εύκολη λύση, οπότε ίσως ο σύντροφος να είναι και λίγο... τεμπελάκος!

Ροζ τριαντάφυλλο

Τα ροζ τριαντάφυλλα είναι επίσης πολύ ρομαντικά, δεδομένου ότι δείχνουν θαυμασμό για κάποιον. Επίσης αντιπροσωπεύουν τη γλυκύτητα και την κομψότητα.

Μπλε ή μαύρο τριαντάφυλλο

Οι νέες γενιές γουστάρουν το ασυνήθιστο και για αυτό τα τελευταία χρόνια επιλέγουν το ανατρεπτικό - μαύρο ή μπλε. Ένα ασυνήθιστο αλλά εντυπωσιακό χρώμα τόσο το μαύρο όσο και το μπλε που ενώ είναι σκοτεινά χρώματα, προκαλούν τρομερό ενδιαφέρον. Αν σου φέρουν αυτά τα χρώματα μην το πάρεις για κακό, ήθελαν να σε εντυπωσιάσουν!

Γαρδένια

Η γαρδένια μπορεί να είναι ένα εναλλακτικό λουλούδι σε σχέση με τα τριαντάφυλλα λλά μπορεί σίγουρα να σημαίνει και συναισθήματα αγάπης.

Κόκκινες τουλίπες

Περισσότερο από ένα όμορφο ανοιξιάτικο λουλούδι, οι τουλίπες - ειδικά οι τουλίπες που παίρνουν μια κατακόκκινη απόχρωση. Οι κόκκινες τουλίπες είναι ένα υπέροχο λουλούδι για μια ανοιξιάτικη σύνθεση.

Κίτρινο τριαντάφυλλο

Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο μπορεί να μην είναι το πιο ρομαντικό, καθώς συνήθως συνδέεται με τη φιλία αλλά αυτά τα λουλούδια είναι σημάδι ευτυχίας.

Γιασεμί

Το άρωμα μπορεί να είναι απίστευτα ισχυρό, επομένως η επιλογή λουλουδιών με έντονο άρωμα μπορεί να είναι μια εξαιρετική στρατηγική για ρομαντισμό. Δεν είναι περίεργο γιατί είναι αρκετά δημοφιλές σε νυφικές ανθοσυνθέσεις ή ανθοδέσμες. Συμβολίζει την αγνότητα, την ομορφιά και τα νέα ξεκινήματα.

Λεβάντα

Η λεβάντα είναι ένα όμορφο λουλούδι που παίρνει μπόνους ρομαντικούς πόντους λόγω του αρωώματός της. Η λεβάντα αντιπροσωπεύει επίσης τη γαλήνη, τη χάρη, την κομψότητα και τη φινέτσα λόγω του μωβ χρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb