ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Γιορτάστε τα μικρά επιτεύγματα και μην ασχολείστε με ασήμαντα λάθη

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Γιορτάστε τα μικρά επιτεύγματα και μην ασχολείστε με ασήμαντα λάθη
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην εξαντλείτε τον εαυτό σας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε σωματικά και συναισθηματικά να χειριστείτε. Θυμηθείτε, είναι εντάξει να πείτε όχι. Είναι εντάξει να πάρετε μια μέρα άδεια. Δεν μπορείτε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας κάνοντας πολλαπλές εργασίες ... θα καείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Μην τον αποθαρρύνετε, πριν του δώσετε μια καλή ευκαιρία. Ακόμα κι αν η αυτοπεποίθησή σας είναι στα τάρταρα, μπορείτε να την αυξήσετε ξανά. Και αυτό ξεκινά με το να ρισκάρετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην βιάζεστε. Πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί αν θέλετε να δείτε επιτυχία. Αν προσπαθήσετε να βιαστείτε, θα κάνετε λάθη - και δεν θα απολαύσετε το ταξίδι. Πάρτε το χρόνο σας λοιπόν. Θα φτάσετε εκεί όταν είναι  να φτάσετε εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην επικρίνετε τον εαυτό σας. Μην τον καταδικάζετε για λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν. Κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και πρέπει να είστε περήφανη για τον εαυτό σας. Γιορτάστε τα μικρά σας επιτεύγματα και σταματήστε να ασχολείστε με τα μικρά σας λάθη.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, μη χάνετε τον εαυτό σας. Μην επιτρέπετε σε άλλους να σας πιέζουν να αλλάξετε γνώμη. Επιμείνετε στην ηθική σας. Επιμείνετε σε αυτό που προσωπικά πιστεύετε ότι είναι σωστό. Δεν έχει σημασία τι λένε οι άλλοι, αρκεί να ξέρετε ότι κάνετε το σωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην απομονώνεστε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας επειδή ανησυχείτε μήπως πληγωθείτε ξανά. Απευθυνθείτε σε άλλους ανθρώπους. Ρίξτε τους "τοίχους" σας. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να διασκεδάσει λίγο.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην εξαρτάστε από κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Εμπιστευτείτε τον. Έχετε πίστη στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε, αλλά αν μπορείτε να χειριστείτε κάτι μόνη σας, καν'τε το.

via GIPHY

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην εξηγείτε τις πράξεις σας. Δε χρειάζεστε δικαιολογία για το γιατί είπατε όχι ή για να θέσετε ένα όριο. Οι άλλοι θα πρέπει να σέβονται την απόφασή σας, ακόμα κι αν δεν την κατανοούν πλήρως. Δε χρειάζεται να δικαιολογείστε. Δε χρειάζεστε λόγο για να σας φέρονται με σεβασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας. Παρόλο που μπορεί να μην έχετε πετύχει ακόμη ορισμένους στόχους από τη λίστα σας, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τους πετύχετε ποτέ. Υπάρχει ακόμα ελπίδα, οπότε μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Τό 'χεις, αρκεί να συνεχίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην παραμελείτε τον εαυτό σας. Δώστε προσοχή σε αυτά που σας λέει το σώμα και το μυαλό σας. Κοιμηθείτε περισσότερο αν είστε εξαντλημένοι. Πίνετε αρκετό νερό. Αποστασιοποιήστε τον εαυτό σας από ανθρώπους που σας προκαλούν περιττό άγχος. Κάντε μια αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην πιέζετε τον εαυτό σας. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο χαλάρωσης για να εξισορροπήσετε όλο τον χρόνο που αφιερώνετε στη δουλειά. Παρόλο που μπορεί να σας αρέσει να είστε παραγωγικοί, δεν μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας να είστε παραγωγικοί κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα. Πρέπει επίσης να χαλαρώσετε!

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε, οπότε μη συμπεριφέρεστε ταπεινά. Ενημερώστε τους άλλους για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Δείξτε λίγη εμπιστοσύνη και θα δείτε ότι ο κόσμος ξέρει πόσο εντυπωσιακοί είστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 2085 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb