MAKEUP

Αυτό το προϊόν θα σε κάνει να διώξεις το makeup σου

Το κόλπο για glowy skin
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό το προϊόν θα σε κάνει να διώξεις το makeup σου
@bodyvitalmedispa

Η τάση του λαμπερού, υγιούς δέρματος, έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε τα trends να διαδέχονται το ένα το άλλο, cloud skin, dewy skin, dolphin skin, είναι μόνο μερικά από αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το skincare πρωταγωνιστεί, πλέον, στον χώρο της ομορφιάς και το makeup ακολουθεί. Σύμφωνα με έρευνες, έχει αυξηθεί το ποσοστό γυναικών που χρησιμοποιούν το μακιγιάζ στις εμφανίσεις τους. Τα ποσοστά είχαν μειωθεί στην αρχή της πανδημίας, αλλά το glam επιστρέφει δυναμικά. 

Το προϊόν που θα σε κάνει να διώξεις το foundation

Λανσάρονται όλο και περισσότερα προϊόντα ομορφιάς καθημερινά, σε βαθμό που αδυνατούμε να επιλέξουμε. Αν θέλεις λαμπερή επιδερμίδα και σου αρέσει πολύ το foundation σου έχουμε εναλλακτική. Αντί να επιβαρύνεις το δέρμα σου με βαριά makeup, μπορείς να επιλέξεις το tinted serum.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics)

Τα tinted serums, έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ δημοφιλή. Πρόκειται για ενυδατικά serums, που έχουν χρώμα. Αρκετά μπορεί να τα βρεις και με δείκτη προστασίας SPF. Ο λόγος που έχουν κάνει πολλές να βάλουν στην άκρη το foundation, είναι το φυσικό αποτέλεσμα που παρέχουν. 

Με το serum μπορείς να έχεις πιο ανάλαφρη κάλυψη και dewy αποτέλεσμα παράλληλα. Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά με το μακιγιάζ σου. Αν δεν έχεις αγοράσει κάτι τέτοιο, μπορείς να δοκιμάσεις να ανακατέψεις το makeup με το αγαπημένο σου serum με υαλουρονικό οξύ και θα δεις παρόμοιο αποτέλεσμα. 

Glazed donut. Dolphin skin. Dewy dumpling. 

Whatever you wanna call it, glowy skin is having its moment.

 

We’ve entered the glowy skin renaissance, where the point isn’t for skin to look airbrushed and perfect (an impossible task, even on our best day). It’s for skin to look hydrated, plump, and nourished. Our skin, but better. 

Enter tinted serums and skin tints. 

These lightweight products blur the line between skincare and makeup, providing the lightest touch of coverage and a hefty dose of good-for-skin ingredients. 

Shop our picks below. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb