STYLE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κέρδισε ένα sold out item από το IGO project

Σε συνεργασία με το αγαπημένο μας Greek designer`s eshop IGO Project κάνουμε δώρο σε μία τυχερή, το πιο sold out item απο The KNL`s, αξίας 148€!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2023
Κέρδισε ένα sold out item από το IGO project

Το μαύρο τζιν της φωτογραφίας με φαρδιά μπατζάκια και κανονική μέση για χαλαρό στυλ και εξαιρετική άνεση. Για να γίνει δικό σας, ακολουθήστε τις οδηγίες που ακολουθούν στο παρακάτω post!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Λίγα λόγια για το Igo Project 

Mαζί στη ζωή & ενωμένες στο επιχειρείν!

Ηρώ, Γωγώ & Όλια, IGO Project, το δικό μας project. Είμαστε 3 αδελφικές φίλες, we believe in the power of 3 και για αυτό είμαστε μαζί στη ζωή και ενωμένες στο επιχειρείν. Το όραμά μας εδώ και πολύ καιρό ήταν να συνεργαστούμε κάποια στιγμή σε ένα κοινό project μετουσιώνοντας όλες τις αξίες και τα ιδανικά μας σε μία καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση. Οι συνθήκες ωρίμασαν και  με χαρά παρουσιάζουμε το igo project, μία συνεργασία με γερές βάσεις, χτισμένο στην αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, μία ένωση δυνάμεων, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Η κοινή αισθητική μας και ο θαυμασμός που μοιραζόμαστε για τις δημιουργικές προτάσεις των Ελλήνων σχεδιαστών μόδας συνυπάρχουν στις ιδιαίτερες επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Η μαζική προσέγγιση “one fits all” δεν είναι στη φιλοσοφία μας για τη μόδα και το design. Κάθε γυναικείο σώμα είναι μοναδικό και μας εμπνέει για να προτείνουμε ξεχωριστά, ιδιαίτερα fashion items για να το πλαισιώσουν. Όλα τα ρούχα σχεδιάζονται, ράβονται και παράγονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα από Έλληνες designers που αντλούν έμπνευση από τα χρώματα και τα prints του ελληνικού καλοκαιριού και της Μεσογείου.  Kύριο μέλημά μας είναι να χρησιμοποιούμε συσκευασίες που παράγονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ώστε να ενισχύσουμε την προστασία του περιβάλλοντος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 2007 / position2: 2619
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb