H Athens Fashion Trade Show κέρδισε τις εντυπώσεις στo Metropolitan Expo

Από τις 26 έως και τις 29 Ιανουαρίου τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας έδωσαν δυνατό «παρών» και παρουσίασαν ευρεία γκάμα των προϊόντων τους για τη σεζόν Ανοιξη - Καλοκαίρι 2023.
Από το NEWSROOM
H Athens Fashion Trade Show κέρδισε τις εντυπώσεις στo Metropolitan Expo

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας, η Athens Fashion Trade Show, στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo! Έμποροι με καταστήματα από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Αthens Fashion Trade Show για να επιλέξουν τις καλοκαιρινές τους συλλογές. Κορυφαίοι φωτογράφοι, περιοδικά μόδας , fashion influencers ήταν όλοι εκεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η Άννα Μαυρίδης, η Στέλλα Μουγκαλιάν, η Λία Μπαρόλα και ο Κωνσταντίνος Τέγος ήταν ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν για τις στυλιστικές του επιλογές.

 Οι επισκέπτες της  Athens Fashion Trade Show εντυπωσιάστηκαν με τα brands υψηλής ποιότητας. Εκθέτες, σχεδιαστές, νέοι δημιουργοί, μεγάλα brands καθώς και σπουδαστές από τις κορυφαίες σχολές μόδας στην Ελλάδα, μοιράστηκαν το όραμά τους και παρουσίασαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν ‘Ανοιξη /Καλοκαίρι  2023-2024.

 Η εμπορική έκθεση Athens Fashion Trade Show αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά πόλο έλξης για επισκέπτες, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, καθώς παρουσίασε στην ελληνική αγορά τα τελευταία trends σε ένδυμα, αξεσουάρ και υποδήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To ολοκαίνουργιο και πιο καλοκαιρινό τμήμα της Αthens Fashion Trade Show, το ΒΙΚΙΝΙ, με συλλογές Resortwear από τα σημαντικότερα fashion brands, ενθουσίασε τους επισκέπτες. Αέρινα καφτάνια, χειροποίητα σανδάλια με γεωμετρικές και minimal γραμμές, beachwear με αυθεντικό design , ήταν από τα κομμάτια που ξεχώρισαν. Με επιρροές από το ελληνικό καλοκαίρι και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το τμήμα Resortwear BIKINI ,έδωσε μία άκρως καλοκαιρινή  πνοή στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Aναπόσπαστο κομμάτι της Athens Fashion Trade Show ήταν το τμήμα Fresh που έγινε κόμβος συνάντησης της μόδας και του κοσμήματος καθώς και του σύγχρονου design. Ελληνικά ανερχόμενα Fashion brands με φρέσκια ματιά και δυναμικό όραμα, κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το «νέο αίμα», η νέα γενιά designers, που το όραμά τους έχει υπόβαθρο , άσκησαν μια ουσιαστική επιρροή και κατέπληξαν τους επισκέπτες με τις δημιουργίες τους.

Επιπλέον, η Athens Fashion Trade Show, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή της αναγνωρισιμότητα , φιλοξένησε σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό. Με ενδιαφέρον για την ελληνική μόδα και αισθητική,  ξένοι αγοραστές προερχόμενοι  από 35 χώρες,  αναζήτησαν τους νέους προμηθευτές τους. Στην Αthens Fashion Trade Show, συνδιάστηκαν  με μεγάλη επιτυχία μόδα και επιχειρηματικότητα.

Για ακόμη μία χρονιά, το Σάββατο ο χώρος του Οpen Space κατακλύστηκε από κόσμο, που παρακολούθησαν γεμάτοι ενθουσιασμό ομιλίες και workshops για την βιομηχανία και τον λαμπερό κόσμο της μόδας.

Η Αthens Fashion Trade Show  δεν σταματά να εξελίσσεται!Το επόμενο ραντεβού για όλους τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει ανανεωθεί για τις 21 έως 24 Σεπτεμβρίου  2023 με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 2023- 2024.

****

Σχετικά με τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων:

Η ROTA Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας και τη διαχείριση του μεγαλύτερου και πλέον σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROTA Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 157 / position2: 832
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb