BED TALK

Τα ερωτικά βοηθήματα που προτιμούν τα διάσημα κορίτσια

Οι celebrities μας δείχνουν τα αγαπημένα τους σεξουaλικά παιχνίδια!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα ερωτικά βοηθήματα που προτιμούν τα διάσημα κορίτσια

Από την Cardi B που κρατάει ένα δονούμενο ραβδί στο βίντεό της "Up" μέχρι τη Madonna που κουνάει "κοσμήματα ευχαρίστησης" στο Instagram, πολλοί σταρ δεν ντρέπονται να επιδείξουν τα σεξouαλικά τους παιχνίδια έξω από την κρεβατοκάμαρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Kαι όταν πρόκειται για παιχνίδια για ενήλικες, πολλοί διάσημοι δεν .."παίζουν" απλώς. Ακριβώς όπως διάσημοι άνθρωποι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε αμέτρητες σειρές ομορφιάς και περιποίησης δέρματος, αρκετοί σταρ έχουν δημιουργήσει τα δικά τους gadget κρεβατοκάμαρας τα τελευταία χρόνια.

Η Gwineth Paltrow ήταν αυτή που κυκλοφόρησε τον πρώτο δoνητή με την επωνυμία του Goop, ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου 2020, ενώ η Demi Lovato, η Dakota Johnson και η Cara Delevigne - για να αναφέρουμε μόνο μερικές - έχουν όλα τα δικά τους προϊόντα ευχαρίστησης, έκτοτε.

Η πρωταγωνίστρια του «Fifty Shades of Grey», Dakota Johnson, δεν πτοείται από τα σεξouαλικά παιχνίδια εκτός οθόνης. Έγινε επενδυτής και συν-δημιουργός για την επωνυμία σεξουaλικής ευεξίας Maude το 2020 και έκτοτε έχει λανσάρει προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του butt plug,  Cone ($30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Johnson αφήνει επίσης τα παιχνίδια της να κάνουν διπλή δουλειά ως εργαλεία περιποίησης δέρματος, καθώς δήλωσε ότι ο δονηtής Drop σε μέγεθος παλάμης (49 $) «κάνει καταπληκτικά πράγματα στο πρόσωπό σου».

Η Madonna έδειξε περήφανα το δονηtή της, Crave, στα Instagram Stories της, έχοντας τον κρεμασμένο από το λαιμό.

Η Demi Lovato λάνσαρε πέρυσι συνεργαζόμενη με την Bellesa το Demi Wand (69 $), έναν πολύχρωμο, συμπαγή δονηtή που διατίθεται σε μια ξεχωριστή θήκη φόρτισης clamshell.

Τα προϊόντα της μάρκας εγκρίνονται επίσης από τη Leah McSweeney και την Cardi B, η οποία κάποτε μοίρασε το δονηtή Aurora by Bellesa (109 $) ως δώρο σε πάρτι γενεθλίων.

Η Lily Allen συνεργάστηκε με τη Womanizer γι' αυτόν τον επαναφορτιζόμενο δονηtή, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να «απελευθερώνει τη σεξouαλικότητα» και διαθέτει έξι επίπεδα έντασης.

«Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να μην είναι πλέον ταμπού τα θέματα ταμπού είναι να μιλάς για αυτά ανοιχτά και συχνά και χωρίς ντροπή ή ενοχές», είπε η Lilly για τη συνεργασία με το brand σε μια συνέντευξη .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
12 / position1: 292 / position2: 867
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb