
Οικογένεια, φίλοι και συνάδελφοι είναι συγκεντρωμένοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, στην Πλάκα για να αποχαιρετήσουν τον Γεράσιμο Μιχελή, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 15 Ιουλίου σε ηλικία 60 ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο ηθοποιός έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τη νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS). Η οικογένειά του ανακοίνωσε μέσω των social media, ότι μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών.
Πλήθος ηθοποιών και ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γεράσιμο Μιχελή. Ανάμεσά τους και συνάδελφοι του, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ελένη Κρίτα , η Αγγελική Λαμπρή ο Παύλος Ορκόπουλος με τους οποίους συνεργάστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Παρά Πέντε» με τον εκλιπόντα ηθοποιό να ενσαρκώνει τον αξέχαστο ρόλο του «κακού».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment