ENTERTAINMENT

Το βίντεο κλιπ του Sam Smith έχει ξεσηκώσει τους πάντες, φαν και μη

Το βίντεο που ανέδειξε ένα σωρό κοινωνικά θέματα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2023
Το βίντεο κλιπ του Sam Smith έχει ξεσηκώσει τους πάντες, φαν και μη

Ο Sam Smith έχει κάνει ένα αρκετά μακρύ ταξίδι. Παράλληλα με τη μουσική καριέρα, βρισκόταν σε μια αναζήτηση της αυτο-ανακάλυψης. Από τότε που έκανε coming out ως nonbinary το 2019 και ανακοίνωσε την αλλαγή αντωνυμιών, έχει ξεπεράσει τη σωματική δυσμορφία και τελικά πλέον αισθάνεται άνετα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Η μαμά μου λέει ότι, καθώς μεγάλωσα, έχω σταματήσει να με ενδιαφέρει τόσο πολύ τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Τείνει να έχει δίκιο", είπε στους The Sunday Times σε μια συνέντευξη στις 22 Ιανουαρίου. 

«Στη βιομηχανία μου υπάρχει σίγουρα το ερώτημα «Πώς πρέπει να μοιάζει ένας ποπ σταρ;» είπε. "Όταν ήμουν 25 χρονών, βγήκα από την περιοδεία με την απόλυτη εξάντηληση. Κάθε φορά που πήγαινα στην πισίνα ένιωθα άσχημα, αλλά ανάγκαζα τον εαυτό μου να βγάλω το μπλουζάκι μου. Απέδωσε γιατί τώρα έχω το αντίθετο της σωματικής δυσμορφίας". 

Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Αγγλίας, η σωματική δυσμορφία είναι "μια κατάσταση ψυχικής υγείας όπου ένα άτομο αφιερώνει πολύ χρόνο ανησυχώντας για ελαττώματα στην εμφάνισή του. Αυτά τα ελαττώματα είναι συχνά απαρατήρητα στους άλλους". Συχνά προτείνονται θεραπεία, ομάδες υποστήριξης ή αντικαταθλιπτικά για να βοηθήσουν όσους πάσχουν από την πάθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και έπειτα σκάει το νέο βίντεο! 

Το νέο του βίντεο κλιπ «I'm Not Here To Make Friends», δημιούργησε φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Χαρακτηρίζοντάς το βίντεκλιπ "ακατάλληλο", ορισμένοι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητούν από τις πλατφόρμες που το αναμεταδίδουν, όπως το YouTube, να θέσουν ηλικιακά όρια όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του αμερικανικού TMZ. 

Ομως οι θαυμαστές του τραγουδιστή δεν άργησαν να αντεπιτεθούν, με πολλούς να επισημαίνουν ότι τα τολμηρά ρούχα είναι συνηθισμένο φαινόμενο στα σύγχρονα μουσικά βίντεο. Τόνισαν δε ότι ένα μείγμα «χονδροφοβίας και ομοφοβίας» ήταν τα πραγματικά αίτια που κρύβονται πίσω από την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 243 / position2: 950
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb