ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να γίνουν πλούσια και διάσημα

Σύμφωνα με τη λίστα Forbes
AstroGirl
Αυτά τα ζώδια είναι πιθανότερο να γίνουν πλούσια και διάσημα
PINK ILLUSTRATION

Σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, με βάση τους πιο πετυχημένους και πλούσιους ανθρώπους του κόσμου, μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ποια ζώδια είναι αυτά που είναι πιθανότερο να κάνουν μεγάλη καριέρα και να αποκτήσουν πολλά χρήματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα τρία ζώδια στα οποία ανήκουν οι περισσότεροι άνθρωποι με δύναμη και πλούτο!

Ζυγος

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί ο Ζυγός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των δισεκατομμυριούχων. Τα άτομα που εμπίπτουν σε αυτό το ζώδιο, που αντιπροσωπεύεται από την ζυγαριά, είναι γνωστά για την ισορροπία, τη γοητεία και τη λάμψη τους. Ένας Ζυγός μπορεί εύκολα να παίξει και στις δύο πλευρές του γηπέδου, επομένως, το να πείσεις έναν επενδυτή να χρηματοδοτήσει τις λαμπρές του ιδέες δεν πρέπει να είναι δύσκολο γι' αυτόν. Οι Ζυγοί τείνουν επίσης να είναι εντυπωσιακοί και εύκολοι στο να επηρεάσουν κόσμο, αλλά με την ίδια λογική, τους αρέσει να συνεργάζονται, οπότε ίσως το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο ότι παραμένουν ανοιχτοί σε ιδέες και έχουν ομαδικό πνεύμα. Οι Ζυγοί είναι ζώδιο του αέρα - αυτοί είναι οι «διανοούμενοι» του ζωδιακού κύκλου - και χαρακτηρίζονται από ατελείωτη περιέργεια. Η αγάπη τους για την ομορφιά, την τέχνη και τον πολιτισμό συνήθως μεταφράζεται σε ένα ευρύτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω τους, κάτι που είναι χρήσιμο χαρακτηριστικό σε έναν οραματιστή ή έναν ηγέτη. Ο κορυφαίος Ζυγός στη λίστα Forbes είναι η Alice Walton, η οποία κατατάσσεται ως ο 18ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με καθαρή περιουσία 65,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ηλικία 72 ετών, ενώ είναι η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου.

Ιχθυς

Το ζώδιο του νερού, Ιχθύς, συχνά είναι ονειροπόλος και οραματιστής. Αντιπροσωπεύει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου, είναι γνωστό για τη φαντασία και τη δημιουργικότητα και ως το 12ο και τελευταίο ζώδιο στον καρμικό τροχό του ζωδιακού κύκλου, λέγεται ότι έχει μάθει όλα τα μαθήματα και έχει απορροφήσει όλα τα λάθη των προηγούμενων ζωδίων. Αυτό κάνει τον Ιχθύ το σοφότερο ζώδιο. Η ανάγκη για απόδραση, επίσης, θα μπορούσε να είναι αυτό που εκτοξεύει έναν Ιχθύ από την ονειροπόληση στην επίτευξη της επιτυχίας στον πραγματικό κόσμο. Ο επιχειρηματίας Bernard Arnault είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρή περιουσία 158 δισεκατομμύρια δολάρια και ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Είναι ο συνιδρυτής, ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας ειδών πολυτελείας στον κόσμο LVMH, η οποία περιλαμβάνει τη Louis Vuitton και τη Sephora.

Ταυρος

Ο Ταύρος φημίζεται για το ότι είναι αξιόπιστος, εργατικός και πεισματάρης. Οι Ταύροι τείνουν επίσης να έχουν εξαιρετικά χρήμα και υλιστές. Είναι επίσης, εξαιρετικά υλιστής και όχι απαραίτητα από απληστία, αλλά μάλλον επειδή απολαμβάνει τις ανέσεις. Ένας Ταύρος θέλει να ζήσει μια ζωή πολυτέλειας, έχοντας καλό φαγητό, ποτό και ανέσεις σε κοντινή απόσταση και το να έχεις χρήματα είναι σημαντικό μέρος για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η νοοτροπία του μερικές φορές κάνει τη διαμάχη με έναν Ταύρο να μοιάζει σαν να τσακώνεσαι με έναν τοίχο, αλλά θα μπορούσε να είναι ευεργετική όταν συνάπτεις επαγγελματικές συμφωνίες. Ο πλουσιότερος από τους Ταύρους είναι ο Mark Zuckerberg, συνιδρυτής του ιστότοπου κοινωνικών μέσων Facebook και των Meta Platforms. Με αξία 67,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο Zuck είναι ο 15ος πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes — και σε ηλικία μόνο 38 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
1 / position1: 2289 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb