SKIN CARE

Ολοκληρωμένη απολεπιστική δράσημε τα προϊόντα Phyto ‑ peeling της Cinq Mondes

Skin Detox σε 3 λεπτά!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2023
Ολοκληρωμένη απολεπιστική δράσημε τα προϊόντα Phyto ‑ peeling της Cinq Mondes

Το πρώτο skincare resolution της χρονιάς γίνεται πραγματικότητα από τη Cinq Mondes, το γαλλικό clean beauty brand, με προϊόντα και θεραπείες που εμπνέεονται από τις τελετουργίες του κόσμου και organic συνθέσεις με έως και 99% φυσικά συστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιδερμίδα που ακτινοβολεί, δέρμα που αναπνέει και αίσθηση spa που κατακλύζει τον νου και τις αισθήσεις σας... Απόλαυσε το πιο αγνό και ευχάριστο Skin Detox μέσα από τον συνδυασμό της 3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask® και της Phyto-Peeling Lotion®, δύο προϊόντων για αποτελεσματική απολέπιση και καθαρισμό, εμπνευσμένα από τα τελετουργικά ομορφιάς από το Μπαλί της Ινδονησίας.

3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask®

Μάσκα βαθιάς απολέπισης με ρευστή υφή για λαμπερή επιδερμίδα σε 3 λεπτά.

Ενζυμικό scrub σε μορφή τζελ που σου παρέχει τη δυνατότητα για επαγγελματικό  micro-peeling στον χώρο σου! Η ρευστή υφή του και η σύνθεση με οξέα φρούτων και γλυκολικό οξύ, είναι συνδυασμένα με τα πατενταρισμένα σύμπλοκα αντιγήρανσης Avena Sativa & Kombuchka.

Προσφέρει βαθιά απολέπιση σε μόλις 3 λεπτά, αποβάλει τα νεκρά κύτταρα, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και διεγείρει την ανανέωση κυττάρων. Το δέρμα ανανεώνεται, γίνεται πιο λείο και φωτεινό, οι λεπτές γραμμές υποχωρούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδανικό για: Θαμπά ώριμα δέρματα ή λιπαρά/κανονικά προς μικτά.

Προτεινόμενη χρήση: Ιδανικά η εφαρμογή της μάσκας γίνεται πρωινές ώρες, 2 ή 3 φορές την εβδομάδα. Ενδείκνυται μετά από 3 λεπτά εφαρμογής να ξεπλένεται με νερό. Αποφύγετε τη χρήση γύρω από τα μάτια και πριν από έκθεση στον ήλιο.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα από την πρώτη χρήση σε ποσοστό 86%, βελτιωμένη λάμψη της επιδερμίδας.

Για βέλτιστα αποτελέσματα συνίσταται ο συνδυασμός της 3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask® και της Phyto-Peeling Lotion®, για extra λαμπερό δέρμα.

ΠΛΤ: 60,00 €

Phyto-Peeling Lotion®

Αναζωογονητική λοσιόν για άμεσο “ice effect” και λάμψη

Η Phyto-Peeling Lotion® είναι μία αναζωογονητική λοσιόν που συνδυάζει τις δράσεις του γλυκολικού οξέος και των φυσικών ΑΗΑ φρούτων (γκρέιπφρουτ, λεμόνι, πορτοκάλι, ζαχαροκάλαμο, μύρτιλλα) με αποτέλεσμα την γρήγορη αποβολή των νεκρών κυττάρων και την ανανέωση της επιδερμίδας. 

Απόλαυσε δροσερό καθαρισμό και αίσθηση «πάγου» για το πιο άμεσα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου! Δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν «κολλάει» στην επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα εμφανώς πιο λείο και λαμπερό.

Ιδανική για: Ώριμα και θαμπά δέρματα και λιπαρά δέρματα, με διεσταλμένους πόρους.

Προτεινόμενη χρήση: Μπορεί να εφαρμοστεί μετά τον καθαρισμό του προσώπου, πριν τον ορό και την κρέμα σου, χρησιμοποιώντας ένα δίσκο ντεμακιγιάζ σε πρόσωπο και ντεκολτέ και αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ιδανικά, εφαρμόζεται μετά τη χρήση της 3-Minute Phyto-Peeling Gel Mask® χαρίζοντας το πιο λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

ΠΛΤ 40,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ CINQ MONDES

Ένα clean beauty brand με έμπνευση από τις ιεροτελεστίες ομορφιάς του Κόσμου! H γαλλική εταιρεία καλλυντικών Cinq Mondes γεννήθηκε το 2001 και, μέσα από τα Beauty Rituals of the World®, αξιοποιεί τελετουργίες ομορφιάς από 12 χώρες: Βραζιλία, Μαρόκο, Αίγυπτο, Τυνησία, Συρία, Ινδία, Ινδονησία, Ταϋλάνδη, Πολυνησία, Νότια Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία. Δίνοντας προτεραιότητα σε φυσικά επεξεργασμένα συστατικά και συστατικά που προέρχονται από τη βιολογική καλλιέργεια, τα εργαστήρια της Cinq Mondes επιλέγουν τα καλύτερα, κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, βοτανικά ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος, διορθώνουν τη δερματική ανισορροπία και σέβονται το περιβάλλον. Όλα τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία και συνδυάζουν την προηγμένη καλλυντική επιστήμη και την απέραντη αισθητηριακή έλξη.

Cinq Mondes Natural laboratory guidelines

Πρωτοπορώντας στην ανάπτυξη ισχυρών συνθέσεων απαλλαγμένων από πετροχημικά, η Cinq Mondes συγκαταλέγεται στα πιο αναγνωρισμένα brands διεθνώς που ακολουθούν αυστηρά guidelines, στηριζόμενα σε 5 βασικές αξίες:

- Ενεργά συστατικά από οργανικές και φυσικές πηγές
- Χωρίς σιλικόνη, χωρίς ορυκτέλαια
- Χωρίς PARABEN, χωρίς Φαινοξυαιθανόλη
- Χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες
- Δερματολογικά ελεγμένα
- Όλες οι συσκευασίες διαθέτουν Πιστοποίηση FSC (κουτιά, τσάντες, κ.ά.) όπως και το έντυπο υλικό της εταιρείας, γεγονός που διασφαλίζει την υπεύθυνη διαχείριση των δασών.

Τα προϊόντα Cinq Mondes διατίθενται:

- e-shop www.orloffbeauty.gr

- Orloff Day Spa: Life Gallery, Εκάλη & Theoxenia Palace, Κηφισιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
20 / position1: 846 / position2: 1347
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb