ΜΑΛΛΙΑ

Η Alexa Chung έκανε το πιο chic χτένισμα με κάτι που δεν θα σου κοστίσει

Μπορεί να το έχεις ήδη σπίτι σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Alexa Chung έκανε το πιο chic χτένισμα με κάτι που δεν θα σου κοστίσει
@alexachung

Η Alexa Chung χωρίς να προσπαθήσει ιδιαιτέρως, είναι το style icon πολλών κοριτσιών. Το british χιούμορ της και ο αυτοσαρκασμός, την κάνουν να διαφέρει αρκετά από πολλές celebrities.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τολμάει να δοκιμάσει συνδυασμούς ρούχων, αλλά της αρέσει και η ομορφιά. Ανάμεσα στις φωτογραφίες της καθημερινότητάς της, βλέπουμε και να μας δείχνει το μακιγιάζ, και το κούρεμά της.

Η Alexa Chung έκανε το πιο chic χτένισμα με κάτι που δεν θα σου κοστίσει 

Μαθήματα chic χτενίσματος από την Alexa Chung: Κάνε ένα χαλαρό half up. Μπορείς να πιάσεις τα μισά μαλλιά σου και πανεύκολα να φαίνεσαι διαφορετική απ’ ότι συνήθως. Ακόμα καλύτερα, βάλε ένα ωραίο κοκκαλάκι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexa Chung (@alexachung)

Η Alexa, ανέβασε μια φωτογραφία με μια κορδέλα που έκανε φιόγκο στα μαλλιά της, γράφοντας : “Recycling Christmas ribbons” (ανακυκλώνοντας χριστουγεννιάτικες κορδέλες). Αν σκεφτείς πόσες κορδέλες μπορεί να έχεις στη διάθεσή σου από δώρα που λαμβάνεις και συσκευασίες, θα μπορούσες να κρατάς αρκετές. Έτσι, χωρίς κόστος, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα χτένισμα διαφορερικό. Επιπλέον, εδώ και καιρό, είναι ένα από τα trends που λαρεύουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb