ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς ξενέρωτα στο κρεβάτι

Δεν είναι όλοι για όλα!
AstroGirl
Τα 3 ζώδια που είναι εντελώς ξενέρωτα στο κρεβάτι
PINK ILLUSTRATION

Εντάξει, θα ήταν πολύ άδικο να κατακεραυνώσουμε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που ανήκει σε τρία συγκεκριμένα ζώδια, για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι . Ωστόσο, αν βασιστούμε σε υπολογισμούς για το τι σκέφτονται και πράττουν τα ζώδια την ώρα του σeξ, τότε μπορούμε να κρίνουμε τα τρία ζώδια που πιθανότατα δεν έχουν τόσο καλές επιδόσεις στο ..άθλημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Γιατί ένας -κατά τ' άλλα- φλογερός Κριός θα ήταν κάτι λιγότερο από "άσσος" στο κρεβάτι; Γιατί πραγματικά πιστεύουν ότι το έχουν κατανοήσει το άθλημα, τόσο πολύ που τείνουν να είναι τεμπέληδες όταν πρόκειται να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Ένας κλασικός Κριός εραστής, θεωρεί ότι είσαι τόσο τυχερός που σε έκει κοιτάξει και βρίσκεσαι στο κρεβάτι του, που είναι στο ...δικό σου χέρι να ικανοποιηθείς!If you know what we mean!

ΛΕΩΝ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περίπου τα ίδια με τον Κριό, ο Λέων, μπορεί να είναι κυρίαρχος και ηγετική προσωπικότητα σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του και τη γενικότερη ζωή του, όμως όταν μιλάμε για το σeξ, μπορεί να έχει πάθος και φλόγα να δώσει, αλλά τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το πως θα φαίνεται και πώς θα ικανοποιήσει τον εαυτό του, που δε δίνει ιδιαίτερη σημασία στον παρτενέρ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άγριος και τρελός Τοξότης που είναι λάτρης της περιπέτειας και του αρέσει να εξερευνά νέα πράγματα, δεν έχει καμία σχέση στο κρεβάτι με αυτό. Αντίθετα, είναι αυτό που λέμε ... "αστερίας". Ενώ, φαινομενικά έχει διάθεση να ικανοποιήσει τον παρτενέρ του, καταλήξει να ξαπλώνει και να τα περιμένει όλα από αυτόν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 27 / position2: 642
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb