ENTERTAINMENT

Δες τη συγκλονιστική ρετρό βίλα της Blake Lively & του Ryan Reynolds στη Νέα Υόρκη

Το αρχοντικό τους είναι εμπνευσμένο από το Μεσαίωνα και κοστίζει 5.000.000 δολάρια!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δες τη συγκλονιστική ρετρό βίλα της Blake Lively & του Ryan Reynolds στη Νέα Υόρκη
collage

Η Lively και ο Reynolds, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ζουν στη γειτονιά Pound Ridge της Νέας Υόρκης με τα τρία παιδιά τους, την Inez, την Betty και τον James - και σύντομα θα μεγαλώσουν το μωρό νούμερο τέσσερα στο υπερσύγχρονο πολυτελές αρχοντικό τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι μαζί το 2012, μόλις έξι μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν. Με επτά υπνοδωμάτια και έξι μπάνια σε έκταση 11,65 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανακαινισμένου υπαίθριου αχυρώνα, υπάρχει αρκετός χώρος για την οικογένεια Lively-Reynolds να ...διαιωνίσει το είδος της! Με ζεστές, σπιτίσιες πινελιές, μεγάλη οικογενειακή κουζίνα, τούβλα στους τοίχους και κομψό ξύλινο δάπεδο, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί το ζευγάρι έχει εγκατασταθεί στην εκπληκτική αυτή κατοικία!

Το σαλόνι

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Ο Ryan έχει γυρίσει πολλά βίντεο σε αυτό που φαίνεται να είναι το σαλόνι τους. Είναι διακοσμημένο με ξύλινα πάνελ στους τοίχους, μια επιλογή από φωτογραφίες ηλιοβασιλέματος σε καφέ και μαύρο πλαίσιο και ένα λευκό φωτιστικό γραφείου στη μία πλευρά. Υπάρχει επίσης ένα ψηλό κρεμ φωτιστικό δαπέδου στην άλλη πλευρά.

Η κουζίνα

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Blake έδειξε τις ικανότητές της στη ζαχαροπλαστική τον Φεβρουάριο και έδωσε στους θαυμαστές μια σύντομη ματιά στην κουζίνα τους ταυτόχρονα. Διαθέτει δύο μαρμάρινους πάγκους, ξύλινο δάπεδο και τα ντουλάπια είναι φινιρισμένα με χρυσές λεπτομέρειες. Η κουζίνα τους διαθέτει επίσης εμφανείς τοίχους από τούβλα με μαύρα κουφώματα. Υπάρχει ένα μεγάλο αμπαζούρ που κρέμεται από την οροφή και ένας σκούρος γκρι καναπές δίπλα σε ένα κρεμ καρεκλάκι για τα παιδιά τους. H Blake αποκάλυψε επίσης ότι η κουζίνα ανοίγει σε έναν άλλο χώρο, με μια ξύλινη τραπεζαρία και τους ίδιους τοίχους από τούβλα και ξύλινα πατώματα, όταν έψησε μια τούρτα για τα γενέθλια του Ryan.

Γκαρνταρόμπα

Το ζευγάρι έχει μια μεγάλη ιδιωτική γκαρνταρόμπα συνδεδεμένη με την κύρια κρεβατοκάμαρά τους, την οποία η Blake είχε αποκαλύψει στο Instagram. Διαθέτει ατελείωτα ανοιχτά ράφια όπου τοποθετεί τα παπούτσια και τις τσάντες της, μια γκαρνταρόμπα με μαρμάρινο πάγκο και πολλά συρτάρια για πρόσθετο χώρο αποθήκευσης, με μαύρες μεταλλικές λαβές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 149 / position2: 7039
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb