MAKEUP

Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που χρειάζεσαι για ένα glossy μακιγιάζ

Μπορείς πανεύκολα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που χρειάζεσαι για ένα glossy μακιγιάζ
Byrdie/ Pinterest

To glossy μακιγιάζ είναι hot και αυτήν την σεζόν. Απ’ότι φαίνεται, τα fresh looks που έχουν γυαλάδα και δείχνουν το πρόσωπο υγιές, δεν θα φύγουν εύκολα από τη μόδα. Πώς θα κάνεις, όμως, αυτό το look; Πανεύκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να πετύχεις αυτή τη γυαλάδα που βλέπεις στο instagram και στο TikTok, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα προϊόντα. Δεν είναι τόσο δύσκολο, αρκεί να κάνεις μερικά βήματα. Ακόμα κι αν δεν βάφεσαι πολύ, θα δεις ότι αρκεί λίγη λάμψη για να δείξει διαφορετικό το πρόσωπο. 

Τα 5 προϊόντα που χρειάζεσαι για ένα glossy μακιγιάζ:

Serum

Το skincare έχει τη μεγαλύτερη σημασία για να δείχνει λαμπερή η επιδερμίδα. Ένα ενυδατικό serum, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα βήματα της ρουτίνας σου, θα κάνει τη διαφορά. Μπορείς να το βάλεις πριν το μακιγιάζ, ή και στο τέλος, στα σημεία που θες να γυαλίζουν.

Primer

Το primer αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ. Μπορείς να επιλέξεις ένα με ιριδίζοντα στοιχεία, ώστε να λάμπει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό σου. 

Highlighter

Μπορείς να καταλάβεις γιατί το highligher είναι σε αυτή τη λίστα. Βάλε και υγρό highlighter για έξτρα γυαλάδα στα μήλα και στα βλέφαρά σου. 

Υγρό Ρουζ

Το ρουζ σε σκόνη δίνει ματ αποτέλεσμα. Επομένως, για να πετύχεις το glossy, θέλεις ένα σε υγρή μορφή. Μπορείς να το απλώσεις με τα δάχτυλα ή και με το πινέλο σου. 

Lip Gloss

Το απόλυτα glossy look, θέλει -τι άλλο- ένα lig gloss. Μπορείς να το βάλεις μόνο του, ή πάνω από το μολύβι ή το κραγιόν σου. Ακόμη, χρησιμοποιείται και στα μάτια σε μικρή ποσότητα πάνω από τη σκιά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb