ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Κορίτσια Καριέρας: Ελένη, πώς είναι να είσαι make up artist σε τηλεοπτικές παραγωγές;

Ένα κορίτσι καριέρας που εκτός από make up tips έχει να μοιραστεί και ωραίες ιστορίες!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2023
Κορίτσια Καριέρας: Ελένη, πώς είναι να είσαι make up artist σε τηλεοπτικές παραγωγές;

Μπορεί να ασχολείται με το μακιγιάζ τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως η Ελένη Γκόκα ήξερε από πολύ μικρή τι θέλει να κάνει! Για αυτήν το να δημιουργεί με χρώματα ήταν μονόδρομος. Από έφηβη ακόμα, παρακολουθούσε τις τάσεις του μακιγιάζ και σκεφτόταν τον εαυτό της, να παίρνει αποφάσεις για το ποιο μακιγιάζ θα ταίριαζε στις παρουσιάστριες που τότε έβλεπε στην τηλεόραση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη βρίσκεται καθημερινά σε πλατώ τηλεόρασης. Δημιουργεί, όπως πάντα! Ξέρει να το κάνει καλά και μια ματιά στο προφίλ της στο instagram, θα στο κάνει ξεκάθαρο!

"Στόχος μου είναι να το εξελίξω όσο μπορώ και να παρασύρω και άλλους σε αυτό το ταξίδι της λάμψης και της ομορφιάς. Μου δίνει ώθηση και με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη" μου λέει από την αρχή της κουβέντας μας και θέλω να ακούσω περισσότερα. 

Πώς βρέθηκαν στο δρόμο σου οι τηλεοπτικές παραγωγές;

Οι τηλεοπτικές παραγωγές βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον δρόμο μου. Ναι όντως! Ήμουν στην αρχή, είχα μόλις τελειώσει τη σχολή μου και επειδή ο κλάδος του μακιγιάζ είναι πολύπλευρος έψαχνα να βρω τι μου ταιριάζει. Έτσι ξεκίνησα με το πρώτο σκαλοπάτι που ήταν η πώληση όπου δεν άργησα να καταλάβω ότι δε μου ταιριάζει καθόλου. Τυχαία λοιπόν σε κάποια αγγελία είδα πως αναζητούσαν από ένα μικρό κανάλι make up artist ! Εννοείται πως άρπαξα την ευκαιρία και το ένα έφερε το άλλο! Και κάπως έτσι να 'μαστε εδώ!

Η δική σου σχέση με το μακιγιάζ ποια είναι; Αγαπάς πιο πολύ να βάφεσαι ή να βάφεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Το μακιγιάζ για εμένα είναι κάτι εντελώς φυσικό πηγάζει από μέσα μου κατά κάποιο τρόπο. Έχω φωτογραφίες που είμαι 3 ετών και φοράω κραγιόν! Στην εφηβεία έπαθα την πρώτη μου τρέλα και ξεκίνησα να βάφω τον εαυτό μου δίχως αύριο! Στην πορεία κατάλαβα πως το να βάφω τους άλλους μου έδινε μεγαλύτερη χαρά. Όποτε αν με ρωτάς πλέον προτιμώ να βάφω τους άλλους και με αυτόν τον τρόπο να τους κάνω χαρούμενους! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτό!

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

Φυσικά και μπορώ μια μέρα χαλαρή σχετικά ή όχι; χαχα! Συνήθως οι μέρες μου είναι γεμάτες. Ξυπνάω το πρωί όσο μπορώ πιο νωρίς κάποιες φορές το καταφέρνω πολύ καλά και είμαι περήφανη. Θα φτιάξω τον καφέ μου και θα χαζέψω στα σοσιαλ κυρίως βιντεακια με make up ! Στη συνέχεια, θα ετοιμαστώ για το κανάλι και την εκπομπή όπου κάνω το make up της υπερτέλειας Τζένης Μελιτά την οποία αγαπώ πολύ! Μετά την εκπομπή συνήθως θα έχω κάποια φωτογράφιση (που κρατάνε πολύ) αλλά τις αγαπώ! Θα γυρίσω στο σπιτάκι μου και εάν δεν είμαι εντελώς πτώμα θα βγω να δω φίλους και να κάνω κάτι εντελώς ξέγνοιαστο!

Στο ενδιάμεσο δίνω και ερωτικές συμβουλές σε φίλες γιατί είναι γνωστό ότι στους άλλους δίνουμε τις καλύτερες και το κάνω με επιτυχία! Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ στην καθημερινότητα είναι πως κάθε μέρα είναι διαφορετική και ξεχωριστή!

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζεις στη δουλειά σου;

Στη δουλεία μου ξεχωρίζω πολλά πράγματα δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Μου αρέσει η επαφή και η επικοινωνία με τον κόσμο. Ξεχωρίζω το ότι είναι ένα δημιουργικό επάγγελμα που με κάνει να νιώθω ερωτευμένη μαζί του κάθε μέρα. Μα το κυριότερο που ξεχωρίζω και θα ξεχωρίζω όσος χρόνος και αν περάσει είναι ότι με εξελίσσει σαν άνθρωπο και μου ανοίγει ορίζοντες που δεν είχα φανταστεί!                                                                                                                                                     

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

 Όσο γεμάτο και να είναι το πρόγραμμα μου πάντα βρίσκω χρόνο και για πράγματα εκτός δουλειάς, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι υπάρχει κάτι που θα ήθελα να κάνω περισσότερο. Ίσως, θα ήθελα να ταξιδεύω περισσότερο, να είχα αυτήν τη δυνατότητα αλλά που θα πάει θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα με το ιδανικότερο σενάριο να ταξιδεύω για δουλεία.           

 

Δώσε μας μερικά tips για το σωστό μακιγιάζ σε μέρες γιορτινές και ξεχωριστές; 

Για εμένα δεν υπάρχει σωστό και λάθος γιορτινό μακιγιάζ, εφόσον νιώθουμε καλά με αυτό. Λαμπερά δέρματα με λάμψεις χωρίς υπερβολές ή και με γιατί όχι! Επίσης,  θα πρότεινα να δοκιμάσετε και κάποια πιο τολμηρή απόχρωση κόκκινου φέτος πάντα σωστά συνδυασμένη με τα ρούχα μας. Προτιμήστε πιο ψυχρά κόκκινα διότι έχουν την τάση να κάνουν το χαμόγελο μας λευκότερο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 189 / position2: 1298
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb