ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που δίνουν περισσότερα από όσα παίρνουν στις σχέσεις τους

Είσαι ένα από τα ζώδια που είναι υποτιμημένα στις σχέσεις τους;
AstroGirl
Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2023
Τα ζώδια που δίνουν περισσότερα από όσα παίρνουν στις σχέσεις τους
Photo by Kevin Malik

Τα ζώδια τείνουν να είναι ανιδιοτελή και συχνά βάζουν τις ανάγκες κάποιου άλλου πάνω από τις δικές τους και πολύ συχνά νιώθουν πως οι άλλοι δεν εκτιμούν όσα κι αν δώσουν ή δεν λαμβάνουν την αγάπη που αξίζουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Συχνά αναλαμβάνετε τον μητρικό ρόλο όσον αφορά τις σχέσεις σας, τόσο σε ερωτικές όσο και σε πλατωνικές φιλίες. Και όπως πολλές μητέρες στην πραγματική ζωή, η ανατροφή σας συχνά περνά απαρατήρητη και υποτιμημένη. Βρίσκεις τον εαυτό σου να βγαίνει με άτομα που δεν καταβάλλουν την ίδια προσπάθεια που κάνεις εσύ. Εάν αρχίσεις να βάζεις υγιή όρια, τουλάχιστον θα γλιτώσεις από άτομα που τους αρέσει να εκμεταλλεύονται τους άλλους!

Ζυγός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σου αρέσει να είσαι τα πάντα για όλους και ειδικά, όταν πρόκειται για τον κοινωνικό σου κύκλο ακολουθείς την προσέγγιση «όλοι να είναι ευχαριστημένοι». Το πρόβλημα με αυτή τη νοοτροπία είναι ότι όλοι καταλήγουν να συνηθίζουν τόσο πολύ να τους βοηθάς που σταματούν να λένε «ευχαριστώ» και απλώς το περιμένουν. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Μην αλλάξεις απλά βεβαιώσου ότι έχεις βρει κάποιον που εκτιμά όλα όσα κάνεις και συνεχίζει να δείχνει εκτίμηση στη σχέση σας.

Σκορπιός

Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου περνά συχνά απαρατήρητες. Κάνεις κάτι καλό για τον σύντροφό σου και περιμένεις να δεις αν πει κάτι και δεν γίνεται τόσο συχνά όσο θα έπρεπε. Αν θες κάτι όμως είναι καλύτερο να το ζητάς. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Αιγόκερως

Αν δεν θέλετε να σας υποτιμούν, αυτό πρέπει να ξεκινήσει από εσένα. Εκτίμησε πολύ παραπάνω τον κόπο και τη δική σου δουλειά. Δώσε σημασία στα μικρά – και τα μεγάλα – πράγματα που κάνεις για όλους, καθώς και για τον εαυτό σου! Μόλις δείξεις την εκτίμηση για τον εαυτό σου θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι όλοι γύρω σε εκτιμούν περισσότερο, επίσης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 29 / position2: 492
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb