ENTERTAINMENT

Διάσημοι που δηλώνουν πολυγαμικοί

Από τη Scarlett Johansson στη Sienna Miller
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Διάσημοι που δηλώνουν πολυγαμικοί
PINK ILLUSTRATION

Η σκέψη του να μοιράζεσαι το σύντροφό σου μπορεί να είναι δυσάρεστη για κάποιους, μια έρευνα δείχνει ότι το να είσαι σε μια ανοιχτή σχέση ή έναν μη τυπικό τύπο γάμου μπορεί στην πραγματικότητα να είναι απίστευτα ωφέλιμο τόσο για την ψυχική σου ευεξία όσο και για τη σχέση σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια εργασία, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Psychology & Sexuality, ανέφερε ότι τα ζευγάρια σε ανοιχτές σχέσεις είναι, κατά μέσο όρο, περίπου 20% πιο ευτυχισμένα.

Εδώ βρήκαμε μερικές διάσημες περσόνες που ασπάζονται την πολυγαμία και το έοχυν δηλώσει ανοιχτά στον Τύπο!

Angelina Jolie

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2009 στο γερμανικό περιοδικό Das Neue, όταν ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Brad Pitt, είπε: «Αμφιβάλλω ότι η πίστη είναι απολύτως απαραίτητη για μια σχέση. Είναι χειρότερο να αφήσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις άσχημα για αυτόν μετά. Ούτε ο Brad ούτε εγώ ισχυριστήκαμε ποτέ ότι το να ζούμε μαζί σημαίνει να είμαστε αλυσοδεμένοι μαζί. Φροντίζουμε να μην περιορίζουμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Scarlett Johansson

Το 2017, η Scarlett μοιράστηκε τους ενδοιασμούς της για τη μονογαμία σε μια συνέντευξη στο Playboy, δηλώνοντας: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είσαι μονογαμικός. Μπορεί να με παρασύρουν σε αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι δουλειά. Είναι πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι είναι τέτοια δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους –για όλους– , αποδεικνύει ότι δεν είναι κάτι φυσικό.

Cameron Diaz

Πριν από τον γάμο με τον σύζυγό της Benji Madden, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, η Diaz είπε στο περιοδικό InStyle: «Δεν ξέρω αν κάποιος είναι πραγματικά μονογαμικός. Όλοι έχουμε τα ίδια ένστικτα με τα ζώα. Αλλά ζούμε σε μια κοινωνία όπου είναι ριζωμένο μέσα μας να κάνουμε αυτά τα πράγματα ».

Sienna Miller

Σε μια συνέντευξη του 2006 στο Rolling Stone, αφού ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jude Law, παραδέχτηκε ότι την απάτησε με τη νταντά των παιδιών του, η Miller είπε: «Δεν ξέρω, η μονογαμία είναι περίεργο πράγμα για μένα. Είναι μια υπερεκτιμημένη αρετή, γιατί, ας το παραδεχτούμε, είμαστε γ^%$%α ζώα».

Hugh Grant

Πριν παντρευτεί με την πλέον σύζυγό της Anna Eberstein, ο Grant μιλούσε έντονα για την αβεβαιότητα του για τη μονογαμία. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε μια ραδιοφωνική εκπομπή SiriusXM, είπε: «Μπορώ να δω την υπέροχη πτυχή του να παντρευτείς ακριβώς το σωστό άτομο – τον καλύτερό σου φίλο και είναι άνετο και υπέροχο. Όμως, οι άνθρωποι κάνουν τόσα πολλά λάθη», συνέχισε.

Kristen Bell

Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις της για τη μονογαμία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το Men's Journal, η Bell απάντησε: «Είμαι πολύ θετική ότι δεν προοριζόμαστε να είμαστε μονογαμικοί. Είναι δύσκολο και απαιτεί πολλή προσοχή, προσπάθεια και διαφάνεια». 

Dolly Parton

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εάν με τον Carl Thomas Dean, τον επί 55 χρόνια σύζυγό της, έχουν ανοιχτό γάμο, η Βασίλισσα της Country απάντησε: «Αν απατήσουμε, δεν το ξέρουμε, οπότε αν απατήσουμε, είναι πολύ καλό για τους δυο μας». Συνέχισε: «Δεν θέλω να το ξέρω, αν με απατά. Αν τον απατώ, δεν θα ήθελε να το μάθει. Και αν το κάνουμε, αν αυτό είναι που το κάνει να λειτουργεί, τότε είναι εντάξει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
20 / position1: 170 / position2: 471
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb