ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα δύο ζώδια που το 2023 θα περάσουν δύσκολα

Δε θα καλοπεράσουν όλα τα ζώδια τη νέα χρονιά ...
AstroGirl
Τα δύο ζώδια που το 2023 θα περάσουν δύσκολα
Pink Illustration

Μια νέα χρονιά σημαίνει αυτόματα και νέα ευκαιρία για επίτευξη στόχων. Όταν όμως οι πλανήτες και τα αστέρια δεν σου επιτρέπουν να βάλεις τα δυνατά σου, πώς να πάει καλά η χρονιά; Εδώ σου παρουσιάζουμε τα 2 πιο ....άτυχα ζώδια για το 2023, που σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα περάσουν δύσκολα φέτος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Ο Παρθένος, θα έχει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο το 2023. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να περιμένουν πολλές προκλήσεις. Είναι γνωστό ότι θέλουν πάντα να έχουν τον έλεγχο και φοβούνται την παραμικρή αλλαγή, αλλά αυτό μπορεί να τους κοστίσει πολλές καλές ευκαιρίες. Αυτό το ζώδιο της γης συμβολίζει τη λογική και τον πραγματισμό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους να βασίζονται στη μοίρα επειδή δεν πιστεύουν σε αυτήν. Αυτό το έτος θα φέρει μερικές σημαντικές αλλαγές!

Τοξότης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έτος 2023 δε θα είναι πολύ εντυπωσιακό, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα ενοχλήσουν τους Τοξότες κατά καιρούς. Η τύχη δε θα εκταθεί πολύ στην οικιακή τους ζωή. Τα προβλήματα στην καριέρα τους, θα τους αναστατώσουν. Συχνά, οι Τοξότες είναι μακριά από την πραγματικότητα κι αυτό δεν τους βοηθάει καθόλου και μάλιστα, μπορεί να τους οδηγήσει σε μπελάδες. Οι νέες συνεργασίες δεν προβλέπεται α ευδοκιμήσουν. Μπορεί να υποφέρουν φέτος λόγω μιας κακής απόφασης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 207 / position2: 797
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb