Ζώδια Εβδομάδας: Καινούριοι έρωτες και απομάκρυνση από τοξικές καταστάσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ζώδια Εβδομάδας: Καινούριοι έρωτες και απομάκρυνση από τοξικές καταστάσεις
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Μην αφήνετε τις εξωτερικές απόψεις να σας επηρεάζουν. Μην αφήνετε την πίεση των συνομηλίκων ή τον φόβο να απογοητεύσετε αυτούς που σας ενδιαφέρουν να σας εμποδίσουν να επιδιώξετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Οι επιλογές σας είναι στο χέρι σας.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μην φοβάστε να ζητήσετε προσοχή όταν αισθάνεστε μοναξιά. Το να χρειάζεσαι την εστίαση σε σένα δεν είναι κάτι που να ντρέπεσαι. Εάν χρειάζεστε μια αγκαλιά ή μια συζήτηση ή ένα χέρι βοήθειας, τότε να είστε ειλικρινείς σχετικά με αυτό. Ενημερώστε τους αγαπημένους σας αντί να το υπονοείτε.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, αγκαλιάστε τις παραξενιές σας. Μην παίζετε προσποιούμενοι ότι ταιριάζετε με το πλήθος γιατί είναι καλύτερα να είσαι ο εαυτός σας. Μπορεί να διστάζετε να δείξετε ορισμένα σημεία της προσωπικότητάς σας, αλλά οι διαφορές σας είναι αυτές που σας κάνουν μοναδικούς.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην είστε πολύ πεισματάρηδες. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά γιατί το να επιμένετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, απλώς θα απομακρύνει τους άλλους. Δεν χρειάζεται να ενδώσετε σε αυτό που θέλουν, αλλά τουλάχιστον να τους ακούσετε. Και αν μπορείτε να συμβιβαστείτε, δώστε μια ευκαιρία.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε το άγχος σας να σας κυριεύσει. Βρείτε έναν υγιεινό τρόπο για να χαλαρώσετε στο τέλος των δύσκολων ημερών. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε ότι έχετε κάνει «αρκετά» τον τελευταίο καιρό, σας αξίζει ένα διάλειμμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναφορτιστείτε αντί να πιέζετε τον εαυτό σας στα όριά σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, προστατέψτε την ειρήνη σας. Μη χάνετε χρόνο με άτομα που δε σας σέβονται ή ξεπερνούν ασυλλόγιστα τα όρια. Αξίζεις να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε σέβονται. Αυτοί που πληρούν τα πρότυπά σας. Αυτοί που νοιάζονται για σένα τόσο ώστε να ακούν τι λες.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, μην καταπίνετε τις απογοητεύσεις σας. Πείτε στους άλλους όταν είστε αναστατωμένοι μαζί τους, ώστε να μην τους αγανακτείτε. Εξάλλου, αν δεν τους πείτε ότι υπάρχει πρόβλημα, τότε δεν πρόκειται ποτέ να το συνειδητοποιήσουν μόνοι τους. Πρέπει να το πείτε!

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν κάποιος σας κάνει να νιώθετε άβολα, δεν χρειάζεται να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μαζί του. Επιτρέπεται να φύγετε. Επιτρέπεται να έχετε τη δική σας κρίση.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, γράψτε μια λίστα με τους στόχους για τη νέα χρονιά. Αλλά μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας για το τι δεν καταφέρατε φέτος. Κάνατε περισσότερα από αρκετά, ακόμα κι αν δεν πετύχατε όλους τους στόχους σας. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, προσέξτε τα δικά σας τοξικά χαρακτηριστικά. Βεβαιωθείτε ότι δεν φέρεστε πολύ σκληρά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Βεβαιωθείτε ότι δεν θεωρείτε δεδομένη την παρουσία τους. Δείξτε το ίδιο επίπεδο καλοσύνης με αυτό που θέλετε να σας δείξουν.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στην καρδιά σας ένα διάλειμμα. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεστε κανέναν να σας κρατάει το χέρι. Είστε δυνατοί και ανεξάρτητοι. 

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δεν θέλετε να καταλήξετε σε παρεξηγήσεις επειδή κάνατε λανθασμένες υποθέσεις. Είναι καλύτερα να κάνετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε διευκρινίσεις αντί να θυμώνετε για (ενδεχομένως) το τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 366
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb