ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που το 2023 θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους

Κάποια θα είναι πολύ τυχερά
AstroGirl
Τα ζώδια που το 2023 θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι τους

Καλές οι προβλέψεις για τα εργασιακά ή τα οικονομικά αλλά ένα σημαντικό ερώτημα είναι - ποιοι θα νιώσουν τον έρωτα να τους απογειώνει; Παρακάτω κάποια ζώδια θα δουν τη ζωή με άλλο μάτι και κάποια θα είναι πολύ τυχερά στο να βρουν το απόλυτο τους ταίρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά από μερικά χρόνια ταλαιπωρίας στον παράδεισο, οι σχέσεις σας χρειάζονται αναμόρφωση. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε λίγο περισσότερο! Το καλοκαίρι, όσοι από εσάς είχατε διαμάχες ή δισταγμούς στη σχέση σας, θα είναι πιο εύκολο να  δείξετε περισσότερη συναισθηματική διαθεσιμότητα μέσω της έκφρασης των συναισθημάτων σας. Καθώς πλησιάζει τα μέσα της χρονιάς, οι σχέσεις σας θα γεμίζουν με περισσότερη επικοινωνία, διαύγεια και κίνηση και το σeξ απογειώνεται!

ΛΕΩΝ

Θα έχετε πολλούς θαυμαστές και εραστές αν επιλέξετε να χαρείτε τη ζωή σας και δεν κρύβεστε πίσω από τα ντοσιέ σας στη δουλειά! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα είστε ένα ιδιαίτερα hot topic, προσελκύοντας πολλά χαριτωμένα πρόσωπα γύρω σας. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας πιθανός πικάντικος έρωτας ανάμεσα σε εσάς και κάποιον τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή: Μπορεί να μην αισθάνεστε έτοιμοι να δεσμευτείτε, αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να μπει στο χώρο σας και να σας γεμίσει ευτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ο τύπος που πραγματικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να φλερτάρει παντού και μαγνητίζετε τους άλλους λόγω της αυτοπεποίθησής σας. Αλλά από φέτος, αρχίζετε να αναπτύσσετε μια ισχυρότερη αίσθηση του τι χρειάζεστε για να νιώσετε πλήρεις στην ερωτική σας ζωή. Τα μισόλογα στο φλερτ απλά δεν αρκούν. Θέλετε ένα άτομο που μπορεί να μεγαλώσει και να επικοινωνήσει μαζί σας, και από την άνοιξη κ έπειτα δεν θα μπορείτε πλέον να ανεχτείτε λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Και θέλετε να κάνετε τον έρωτα αρχή και τέλος της ζωής σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ταίρι, το μέλλον είναι εκτός ελέγχου και αυτό είναι το καλύτερο μέρος της ζωής! Τούτου λεχθέντος, αυτή θα μπορούσε να είναι η χρονιά που ένα φλερτ θα γίνει λίγο πιο σοβαρό από όσο περιμένατε. Κάποια στιγμή γύρω στην άνοιξη, πιθανότατα θα αρχίσετε να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε. Για μερικούς από εσάς, αυτό είναι μια εμβάθυνση μιας σχέσης, και για άλλους, θα είναι μια απόλυτη σeξουαλική σχέση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb