Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Αποστολόπουλος σε Καπουτζίδη: Γιώργο μου, όποιος είναι γκέι, δεν θέλει κανονικότητα

Τι είπε στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα»


Δημοσίευση ΔΕΚ 27, 2022

Αποστολόπουλος σε Καπουτζίδη: Γιώργο μου, όποιος είναι γκέι, δεν θέλει κανονικότητα

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σχολίασε την επικαιρότητα της ελληνικής τηλεόρασης και μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη, όπου εξήρε μεν τις ικανότητες του, αλλά τον καυτηρίασε, τονίζοντας ότι κάνει τον «προφήτη της κανονικότητας» για τους γκέι.

«Είναι μεγάλο ταλέντο. Θα έπρεπε να σταματήσει να κάνει τον προφήτη της κανονικότητας. Γιώργο μου, όποιος είναι γκέι, δεν θέλει κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, αναφερόμενος σε άτομα από τον χώρο της μόδας, που συμμετέχουν ενεργά στην ελληνική τηλεόραση, ανέφερε πως «η Βίκυ Καγιά πρέπει να σταματήσει το GNTM για να σταματήσει να εξαντλεί και τον εαυτό της σε πράγματα που δεν έχουν σημασία. Ο Γιώργος Καράβας δεν θυμάται καν πότε συνεργαστήκαμε. Αχ, πόσα δεν θυμάσαι Τζορτζ. Μετά το GNTM, το μόνο που σου μένει είναι να πας στην ζούγκλα με τον Ταρζάν».

Επίσης, πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ότι «ανάμεσα σε εμένα και τη Μενεγάκη υπάρχει το χάος. Είναι κάτι, το οποίο δεν θα γεφυρωθεί. Για την ώρα τίποτα δεν μας ενώνει». «Η Ζενεβιέβ Μαζαρί… άλλη που δεν ξέρω γιατί μου κάθεται στον λαιμό. Μετά την Ελένη, έχω εσένα», είπε στη συνέχεια.

[ΠΗΓΗ]× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb