ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Εβδομάδας: Αποφάσεις, θεωρίες και αντιπαραθέσεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Αποφάσεις, θεωρίες και αντιπαραθέσεις
Pink Illustration

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, μην ξεφύγετε από τα προβλήματά σας και μην προσποιηθείτε ότι είναι ανύπαρκτα για να αποφύγετε την αντιπαράθεση. Αντιμετωπίστε αυτό που σας ενοχλεί. Μην το αναβάλλετε άλλο γιατί τα προβλήματά σας θα καταντήσουν ... χιονοστιβάδα. Είναι καλύτερα να χειριστείτε το εμπόδιο τώρα, πριν τα πράγματα χειροτερέψουν.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε αρκετά. Πηγαίνετε για ύπνο νωρίτερα ή αφήστε τον εαυτό σας να κοιμηθεί παραπάνω, αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην πιέζετε τον εαυτό σας και τον εξαντλήσετε εντελώς. Δε μπορέιτε να γεμίζετε ενέργεια μόνο με τον καφέ. Αντιμετωπίστε σωστά το σώμα σας. Θα σας ευχαριστήσει.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε ότι οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια. Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι νοιάζεται για εσάς. Ο καθένας μπορεί να δώσει υποσχέσεις. Ο καθένας μπορεί να πει αυτές τις δύο μικρές λέξεις. Το αν οι πράξεις τους ταιριάζουν ή όχι με τα λόγια τους ... θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην ασκείτε ενέργεια σε άτομα που δεν ανησυχούν μήπως χρησιμοποιήσουν την ενέργειά τους πάνω σας. Δεν ανήκετε σε μονόπλευρες σχέσεις ή φιλίες. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και δείξτε με τον ίδιο τρόπο πως νοιάζεστε κι εσείς για αυτούς.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μειώστε τον αριθμό των πραγμάτων που λέτε ναι στο να κάνετε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να ολοκληρώσει ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα σε ένα παράλογο χρονικό διάστημα. Βρείτε τα πατήματά σας. Να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το πού επιλέγετε να δίνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε να αναπνεύσετε. Κάποια πράγματα μπορεί να πάνε στραβά, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής. Θα το ξεπεράσετε. Θα επιβιώσετε. Θα είστε εντάξει, αλλά πρέπει να κάνετε τα πράγματα ένα βήμα τη φορά για να μην καταπιέζετε τον εαυτό σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε γιατί αποκόψατε ορισμένα άτομα από τη ζωή σας. Θυμηθείτε τους τρόπους με τους οποίους σας πληγώνουν. Μπορεί να έχουν κερδίσει τη συγχώρεση σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία. Επιτρέπεται να κρατάτε αποστάσεις, επιτρέπεται να σταθείτε στη θέση σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι το να μην κάνετε μια επιλογή είναι επίσης επιλογή. Εάν συνεχίζετε να καθυστερείτε, θα μπορούσατε να αφήσετε χρυσές ευκαιρίες να σας προσπεράσουν, γι' αυτό σκεφτείτε προσεκτικά. Επιλέξτε προσεκτικά. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ότι μπορεί να κάνετε λάθος. Ότι στην πραγματικότητα δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι και λάβετε υπόψη τις απόψεις τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορείτε να μάθετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι τα λόγια σας έχουν σημασία. Η γνώμη σας έχει σημασία. Η φωνή σας έχει αντίκτυπο όταν επιλέγετε να τη χρησιμοποιήσετε. Γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με αυτά που λέτε και να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τη σιωπή.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, ξεκούραστε τον εαυτό σας. Μην τον τιμωρείτε για κάθε μικρό λάθος. Μην μένετε στις χειρότερες στιγμές σας. Μπορεί να έχετε ελαττώματα, αλλά έχετε και δυνάμεις. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτά για λίγο.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κάνει μεγάλα όνειρα. Θέστε τις προσδοκίες σας υψηλές. Οραματιστείτε την επιτυχία. Το πρώτο βήμα προς την επίτευξη των ονείρων σας είναι να τα οραματιστείτε, πιστεύοντας ότι έχετε ό,τι χρειάζεται για να τα πετύχετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Αστρα: Θέματα & Κουίζ Πριν 75 εβδομάδες
Τα ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους στα ερωτικά
Μήπως ανήκεις σε αυτά;
AstroGirl
Αστρα: Θέματα & Κουίζ Πριν 70 εβδομάδες
Τα τρία ζώδια που θα ερωτευτούν στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων
Θα είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα βιώσουν τον απόλυτο έρωτα;
AstroGirl
Αστρα: Θέματα & Κουίζ Πριν 71 εβδομάδες
Αυτά τα ζώδια κάνουν τα καλύτερα party
Τώρα που είναι γιορτές...σκέψου καλά ποιανού το party θα προτιμήσεις!
AstroGirl
23 / position1: 26 / position2: 388
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb