ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια κάνουν τα καλύτερα party

Τώρα που είναι γιορτές...σκέψου καλά ποιανού το party θα προτιμήσεις!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτά τα ζώδια κάνουν τα καλύτερα party
Pink Illustration

it's the most wonderful time of the year ... και εσύ ετοιμάζεσαι για να πας στα πιο γκλαμουράτα party!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς να επιλέξεις όμως ποιο party είναι το καλύτερο για να το προτιμήσεις; Κι όμως, με βάση το ζώδιο του οικοδεσπότη μπορείς να καταλάβεις.

Υπάρχουν 3 ζώδια που είναι ειδικά στο να διοργανώνουν τα πιο πολυσυζητημένα ρεβεγιόν, τραπεζώματα και φυσικά party για ατελείωτο ξεφάντωμα.

Δες ποια ζώδια είναι αυτά ....

Λέων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι βασιλιάδες του ζωδιακού δε μπορούν παρά να ετοιμάζουν πολυτελή party. Τους αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής μεταξύ των ανθρώπων. Διοργανώνουν πλούσια και μεγαλειώδη party που ο κόσμος δεν χάνει την ευκαιρία να έρθει και να τα δει. Οι Λέοντες θέλουν οι άνθρωποι να τους δίνουν την προσοχή ως οικοδεσπότες. Διοργανώνουν πραγματικά εντυπωσιακά party.

Παρθένος

Θέλουν την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Τους αρέσει να διοργανώνουν party και μπορεί κανείς να περιμένει ότι δε θα λείπει ποτέ τίποτα, είτε είναι το μενού του φαγητού είτε η διακόσμηση του σπιτιού. Οι Παρθένοι έχουν τα πάντα στο μυαλό τους και ως εκ τούτου, είναι υπέροχοι οικοδεσπότες.

Τοξότης

Πεθαίνουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους και να περάσουν υπέροχα μαζί τους. Οι Τοξότες λατρεύουν να διοργανώνουν party με θεματικές, έτσι ώστε να μην είναι κάτι πολύ συνηθισμένο αλλά μοναδικό, διασκεδαστικό και ιδιαίτερο. Μερικές φορές, βάζουν ακόμη και τα δυνατά τους για να οργανώσουν party σε υπέροχα μέρη διακοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 142 / position2: 490
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb