ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Νοσταλγία, αλλαγές και άγχη

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ζώδια Εβδομάδας: Νοσταλγία, αλλαγές και άγχη
Pink Illustration

Το νέο AstroWeek είναι εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πρόκληση που αρχικά αισθάνεστε ανεπαρκής για να αντιμετωπίσετε, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι έχετε περάσει χειρότερα. Ξέρετε τι να κάνετε. Είστε πιο ικανοί και έξυπνοι από ό,τι λέτε στον εαυτό σας. 

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε μια έκρηξη νοσταλγίας, καθώς οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν. Αλλά πρέπει να θυμάστε, επειδή το παρελθόν ήταν διαφορετικό δε σημαίνει ότι ήταν καλύτερο. Αν και είναι ωραίο να ανατρέχετε σε ζεστές αναμνήσεις με ένα χαμόγελο, να θυμάστε ότι υπάρχουν λόγοι για να χαμογελάτε και σήμερα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν έχετε πολλά να κάνετε, μην βιάζεστε να περάσετε από το ένα πρόβλημα στο άλλο. Μην πανικοβάλλεστε για το πόσες ώρες είναι η ημέρα. Θα είστε εντάξει. Θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τα πιο μπερδεμένα συναισθήματά σας. Μην τα απομακρύνετε. Μην προσποιείστε ότι είναι ανύπαρκτα ή μην περιμένετε να φύγουν από μόνα τους. Εξετάστε τα. Αποδεχτείτε τα. Και τότε θα μπορείτε να φύγετε από αυτά.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην βγάζετε από τη ..."μύγα ξίγκι". Ναι, τα συναισθήματά σας είναι υπαρκτά και αξίζουν να γίνουν αισθητά, αλλά δεν χρειάζεται να στέκεστε σε κάθε μικρό πράγμα που πηγαίνει στραβά. Δεν χρειάζεται να περάσετε ώρες πανικόβλητοι για πράγματα που δεν πρόκειται να έχουν σημασία την επόμενη εβδομάδα. Προσέξτε τι αφήνετε να σας αγχώσει.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μην συγκρίνετε την απόδοσή σας σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα (ή τον προηγούμενο μήνα ή τον περασμένο χρόνο). Δεν έχετε τα ίδια επίπεδα ενέργειας αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας για να πετύχετε το ίδιο με παλιά. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και μην πιέζετε τον εαυτό σας να πετύχει επιπλέον.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας μια υγιή διέξοδο για να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας. Γράψτε. Ζωγραφίστε.Τραγουδήστε την καρδιά σας. Κάντε κάτι, οτιδήποτε, για να βγάλετε τα συναισθήματά σας από το στήθος σας, ώστε να μην καταλήξουν να σας φάνε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αντισταθείτε στις παρορμητικές σας διαθέσεις. Σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν καταλήξετε σε μια σταθερή απόφαση. Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας ή να αγοράσετε ένα πολύ ακριβό δώρο για τον εαυτό σας αυτήν την εποχή, αναρωτηθείτε αν είναι η καλύτερη ιδέα προτού συνεχίσετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μην ανησυχείτε για την επιτυχία. Ανησυχήστε για την ευτυχία. Ανησυχήστε για την ψυχική υγεία. Παρόλο που νοιάζεστε για την καριέρα και τη φήμη σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε καλά στο τέλος της ημέρας, ότι είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί οι γιορτές δεν είναι εύκολες για όλους. Μερικοί άνθρωποι θα αισθάνονται υπερβολικά πεσμένοι ή πιεσμένοι ή καταπονημένοι αυτή την εποχή του χρόνου. Υπενθυμίστε τους ότι νοιάζεστε για αυτούς, ότι είστε εκεί αν χρειαστούν οτιδήποτε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι η σκέψη είναι αυτή που μετράει. Μπορεί να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά πολύ ακριβά δώρα για όλους όσους σας ενδιαφέρουν, αλλά μπορείτε να τους φτιάξετε κάρτες ή μπισκότα ή απλά να εμφανιστείτε όταν σας χρειάζονται περισσότερο. Θα το εκτιμήσουν και αυτό.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Να δείτε γιορτινές ταινίες και να πιείτε ζεστή σοκολάτα και να μην κάνετε απολύτως τίποτα παραγωγικό. Η ξεκούραση δεν πρέπει να μοιάζει με αγγαρεία. Πρέπει να μάθετε ξανά πώς να αφήνετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 26 / position2: 309
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb