CELEB STYLE

Kylie Jenner: Αυτά είναι τα top μυστικά της στο μακιγιάζ

Τι έμαθε στην αδερφή της Kourtney Kardashian;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Kylie Jenner: Αυτά είναι τα top μυστικά της στο μακιγιάζ
@kyliejenner

H Kylie μαθαίνει τα μυστικά της στο μακιγιάζ στην αδερφή της Kourtney. Ποια είναι τα top tips του beauty girl; Η Kylie Jenner, έχει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της ομορφιάς. Κατάφερε να δημιουργήσει μια εταιρεία που συνεχώς αυξάνει τα κέρδη της. Από τα kylie lips kits, έχουμε φτάσει και στα kylie skin, την σειρά skincare. Στα τόσα χρόνια που ασχολείται με το μακιγιάζ, έχει μάθει πολλά κόλπα και έχει δοκιμάσει πολλά tips.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα top μυστικά που έμαθε η Kylie Jenner στην Kourtney Kardashian

Κάπου εδώ, ήρθε η ώρα να μεταδώσει τη γνώση της σε μια από τις μεγαλύτερες αδερφές της, την Kourtney. Η ίδια, με τη σειρά της, έγραψε για την εμπειρία της στο lifestyle website της, Poosh. 

Το τρίγωνο του Concealer

Η Kylie δημιουργεί ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια με το concealer. Στην συνέχεια το κάνει blend και χρησιμοποιεί μια πολύ light ροζ πούδρα κάτω από τα μάτια για να το σετάρει.

Η mix παλέτα του foundation

Δεν βάζει το foundation με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά φτιάχνει ένα μίγμα, με το makeup της και λίγο ρουζ, ώστε να βγαίνει πιο smooth το αποτέλεσμα.

Nose Contouring

Δεν ξεχνάει να κάνει contouring και στη μύτη της εκτός από τα μήλα και τις γωνίες του προσώπου.

Highlighter

Η Κourtney αναφέρει ότι ενω πριν δεν έβαζε σε πολλά σημεία highlighter, τώρα έμαθε να βάζει και στη μύτη και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Mascara

Ακόμα, δεν χρησιμοποιεί την μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Ωστόσο, η Kylie της έδειξε ότι το αποτέλεσμα είναι πιο dramatic και είναι κάτι που μπορεί να το κάνει συχνότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 84 εβδομάδες
Viva Magenta: Πώς θα κάνεις beauty looks με το Pantone χρώμα του 2023
Βάλε στη ζωή σου το χρώμα του 2023
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb