ΜΑΛΛΙΑ

Αυτές είναι οι ιδανικές αφέλειες για κάθε σχήμα προσώπου

Δες πώς θα κόψεις τα μαλλιά σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτές είναι οι ιδανικές αφέλειες για κάθε σχήμα προσώπου
Pinterest

Οι αφέλειες είναι hot τα τελευταία χρόνια και ίσως ήρθε η ώρα να κόψεις κι εσύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι μεγάλη αλλαγή, μη αναστρέψιμη, αλλά μην ανησυχείς. Οι αφέλειες είναι πολύ πιο εύκολες απ’ότι φαίνονται. Αντί να κόψεις τα μαλλιά σου καρέ, για παράδειγμα, ή να χάσεις αρκετό από το μήκος σου, μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο. 

Από το 2020, έχουμε δει τεράστια αύξηση στις γυναίκες που κάνουν αυτήν την αλλαγή. Μάλιστα, αρκετές κόβουν ακόμα και μόνες τους αφέλειες στο σπίτι. Τι αφέλειες πρέπει να κόψεις ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου;

Οι ιδανικές αφέλειες για κάθε σχήμα προσώπου

Το ιδανικότερο είναι να αφήσεις στον κομμωτή το ψαλίδι και να συζητήσεις μαζί του- της, τις αφέλειες που ταιριάζουν και στο πρόσωπο και στο κούρεμά σου. Ωστόσο, εννοείται ότι δεν είναι απόλυτα όλα αυτά, αλλά συμβουλές ειδικών. Εσύ, πάρε ιδέες και κάνε αυτό που προτιμάς.

Αν έχεις στρογγυλό σχήμα προσώπου, το ιδανικό είναι να κόψεις μακριά αφέλεια- φράντζα. Θα μπορείς να την πας από όποια μεριά θέλεις και να την πιάνεις κιόλας. 

Αν το πρόσωπό σου είναι σε σχήμα καρδιάς, τότε θα σου ταιριάξουν πολύ οι baby bangs. Πρόκειται για τις πολύ κοντές αφέλειες που θα δώσουν χαρακτήρα στο κούρεμά σου. Plus, είναι μεγάλο trend αυτήν την στιγμή.

Σε περίπτωση που έχεις οβάλ σχήμα προσώπου, τότε οι κλασικές πλούσιες αφέλειες θα σου είναι μια χαρά. Είτε έχεις κοντά, είτε μακριά μαλλιά, θα σου δώσουν μια νέα εικόνα. 

Το τετράγωνο σχήμα προσώπου δείχνει πολύ ωραίο με τις curtain bangs. Η μεγαλύτερη τάση της διετίας, ήρθε για να μείνει. Μάλιστα, είναι και η πιο ανώδυνη και εύκολη αλλαγή, αφού μακραίνουν γρήγορα. Υπάρχουν οι κατάλληλες για κάθε κούρεμα και σχήμα προσώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 72 εβδομάδες
Αυτό είναι το αγαπημένο χρώμα μαλλιών της Generation Z
Εδώ και καιρό το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb