ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Κορίτσια Καριέρας: H Αλεξάνδρα έχει κάνει το self care δουλειά της, και τη ζηλεύουμε

Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτρια Longevity Pharmacy
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 02, 2022
Κορίτσια Καριέρας: H Αλεξάνδρα έχει κάνει το self care δουλειά της, και τη ζηλεύουμε

H Αλεξάνδρα διατηρεί το Longevity Pharmacy - εκεί θα βρεις μια επιμελημένη σειρά plant-based προϊόντων, πρακτικών και γνώσης που στόχο έχουν να αναδείξουν τον πιο vibrant εαυτό σου και το πιο λαμπερό σου δέρμα. Είναι εκτός από super girl και μαμά, και πολλά άλλα. Μιλάμε μαζί της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Στο σχολείο είχα στόχο την οδοντιατρική. Βρέθηκα για ένα τσακ στη φαρμακευτική και παρότι τότε το θεώρησα ως προσωπική αποτυχία κάτι μέσα μου ήξερε ότι είμαι στο σωστό δρόμο! Από πολύ μικρή με ενθουσίαζαν τα καλλυντικά, η περιποίηση του δέρματος και το μακιγιάζ! Η φαρμακευτική μου συναρμολόγησε το παζλ και μου έδωσε τα επιστημονικά πατήματα αλλά και τη γνώση για την τεράστια θεραπευτική δύναμη της φύσης.
  • Αργότερα έγινα και make up artist στον Φρέντυ Καλομπράτσο, και εκεί ο υπέροχος αυτός δάσκαλος και άνθρωπος ήταν που μου έμαθε/ έβαλε τον σπόρο ότι όλα τα πρόσωπα είναι όμορφα εμείς καλούμαστε να αναδείξουμε αυτή την ομορφιά και να την εξυψώσουμε! Συνεπώς θεώρησα τη λάμψη εκ των έσω και την ολιστική προσέγγιση μονόδρομο και τάχθηκα στο να τις μεταλαμπαδεύσω όσο μπορώ, αφού πρώτα ευεργετήθηκα από αυτές τις πρακτικές σε προσωπικό επίπεδο!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Longevity | Live Your Beauty (@longevityshop_gr)

  • Τα πρωινά μου έχουν τρέξιμο καθώς πρέπει να ετοιμάσω τα δυο μικρά μου για το σχολείο! Ξυπνάω μισή ώρα νωρίτερα από το προβλεπόμενο για ένα σύντομο stretching ( το αυχενικό μου και η ένταση δε μου επιτρέπουν να ξεκινήσω αλλιώς την ημέρα!) Πίνω ένα τεράστιο ποτήρι νερό, εφαρμόζω τη skincare πρωινή ρουτίνα μου και βουρ στον αγώνα!
  • Αφού αφήσω τα παιδιά πάω στη δουλειά ! Εκεί με περιμένει ένας 7-9 ωρος πυρετός που περικλυει εξυπηρέτηση πελατών, παραγγελίες του στοκ αλλά και υλοποίηση παραγγελιών του eshop, instagram με ο,τι αυτό συνεπάγεται, meetings με εταιρίες και προγραμματισμό events αν υπάρχουν.
  • Σίγουρα ένα διάλειμμα 3-5 το απόγευμα είναι απαραίτητο! Αυτό περιλαμβάνει μεσημεριανή yoga και να αφήσω τα παιδιά στις δραστηριότητες. Μετά το τέλος της δουλειάς είναι ήδη 9 μπορεί και 10 κάποιες μέρες. Σπίτι με τα παιδιά και όταν αυτά πάνε για ύπνο εφαρμόζω τη βραδινή ρουτίνα. Skincare με λίγο χαλαρωτικό μασάζ, μια κούπα με βότανα και αν αντέχω λίγο τηλεόραση!
  • Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι η επαφή και γνωριμία με νέα άτομα, που το διαδύκτιο μας έφερε κοντά. Δημιουργούνται σχέσεις ακόμη και φιλίες με άτομα που δεν έχω γνωρίσει δια ζώσης! Επειδή η ολιστική περιποίηση του δέρματος περικλυει πολλές πτυχές του είναι μας, έχουμε πολλές ευκαιρίες για συζητήσεις και αναλύσεις διαφόρων θεμάτων της καθημερινότητας που πολλές φορές αντικατοπτρίζονται στο δέρμα μας. Επίσης γνωρίζω συνέχεια άτομα, γυναίκες ως επί τω πλείστον με νέες επιχειρήσεις που μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία, το ίδιο όραμα και αυτό δίνει ένα push στα όνειρα κ τους στόχους μας!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Longevity | Live Your Beauty (@longevityshop_gr)

  • Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ψάχνω το δρόμο μου. Δε νομίζω ότι αυτό σταματάει ποτέ! Θεωρώ ότι είναι μέρος της εξέλιξης, να μην επαναπαύεσαι! Να θέσεις τους στόχους σου, να βρεις αυτό που σε γεμίζει και να προσπαθείς! Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια, το να μαθαίνεις και να εκπαιδεύεσαι συνεχώς και να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι η συνταγή, το κλειδί είναι να μην τα παρατάς και να δίνεις χρόνο! Τίποτα δε συμβαίνει εν μια νυκτί, σίγουρα θα έρθουν αναποδιές, μερικές φορές δεν θα έχεις όρεξη, κίνητρο ή δύναμη... Πάρε το χρόνο σου, είναι ευεργετικό και για σένα και για τους στόχους σου!
  • Επειδή τα tasks που έχω στο μυαλό μου είναι άπειρα είναι δύσκολο να οργανωθώ με επιτυχία! Προσπαθώ να ακολουθώ το ένα βήμα τη φορά. Να τελειώνω το ένα task και να αρχίζω το άλλο… χωρίς άγχος. Challenge accepted !
  • * Αυτό που χρειάζομαι περισσότερο και σε προσωπικό και σε οικογενειακό επίπεδο είναι η επαφή με τη φύση! Νομίζω μια βόλτα, μια εκδρομή μας κάνει πολύ καλό τόσο σε σωματικό/ψυχικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο σχέσης και bonding!
  • Σιγουρα υπάρχουν πράγματα στη δουλειά μου που δεν προτιμώ να κάνω… και κάνω (βλ. γραφειοκρατεία) - Και εκρήγνυται το κεφάλι μου!

Τσέκαρε το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb