ENTERTAINMENT

Celebrities που είναι ολόιδιες μεταξύ τους

Συμφωνούν όλοι σε αυτό!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που είναι ολόιδιες μεταξύ τους
Pink Illustration

Όλοι έχουν μια διασημότητα που τους μοιάζει (μερικοί ίσως με τρομακτική ομοιότητα), αλλά όταν εντοπίζουμε μια διασημότητα που έχει έναν διάσημο doppelgänger, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τους φαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ είναι 12 διάσημες κυρίες που μοιάζουν να μοιράζονται το ίδιο DNA με κάποιο άλλο δημόσιο πρόσωπο.

Jaime Pressly και Margot Robbie

Ο Jaime Pressly ήταν στο Χόλιγουντ πολύ περισσότερο από την υποψήφια για Όσκαρ, Margot Robbie, αλλά θα μπορούσε κανείς εύκολα να μπερδέψει τη μία ηθοποιό με την άλλη. Το αστέρι του My Name Is Earl μοιράζεται παρόμοια χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των φωτεινών μπλε ματιών, με την Αυστραλή στάρλετ.

Leighton Meester και Minka Kelly

Με μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και μακριά ζεστά καστανά μαλλιά, είναι τρελό το πόσο μοιάζουν η Leighton Meester και η Minka Kelly. Ενώ οι ηθοποιοί δεν έπαιξαν ποτέ ως αδερφές, συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία τρόμου The Roommate το 2011 και από τότε πάθαμε το σοκ.

Kelly Ripa και Sienna Miller

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τα πρόσωπά τους σε σχήμα καρδιάς μέχρι τα μεγάλα πράσινα μάτια τους, αυτές οι μικροκαμωμένες ξανθιές "βόμβες" θα μας ανάγκαζαν να κοιτάξουμε δύο φορές για να τις ξεχωρίσουμε.

Isla Fisher και Amy Adams

Η Isla Fisher και η Amy Adams είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες dopplegängers του Χόλιγουντ, με τους ανθρώπους να τις μπερδεύουν συχνά. Οι κοκκινομάλλες ηθοποιοί μοιάζουν τόσο πολύ που ο σκηνοθέτης Τομ Φορντ επέλεξε και τις δύο στο Nocturnal Animals να παίξουν διαφορετικές εκδοχές του ίδιου χαρακτήρα.

Zoe Saldana και Jada Pinkett-Smith

Τόσο η Zoe Saldana όσο και η Jada Pinkett-Smith έχουν στενά σαγόνια και ψηλά ζυγωματικά. Αυτό, σε συνδυασμό με τα μέγα-βάτ χαμόγελά τους και τα μάτια τους σε σχήμα αμυγδάλου, τις κάνει ολόιδιες!

Lea Michele και Idina Menzel

Είναι εύκολο να δεις τις ομοιότητες μεταξύ της Lea Michele και της Idina Menzel, από τα μυτερά σαγόνια τους μέχρι το διακριτικό στράβισμα στα μάτια τους. Ακόμη και στο Glee το σκέφτηκαν, καθώς οι παραγωγοί έβαλαν τη Menzel για να παίξει τη βιολογική μητέρα της Michele στη σειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 296 / position2: 1253
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb