SKIN CARE

Η Kourtney Kardashian σου προτείνει το τέλειο body oil για να δείχνεις θεά γuμνη

Τα tips της Kourtney για τέλεια εμφάνιση
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Kourtney Kardashian σου προτείνει το τέλειο body oil για να δείχνεις θεά γuμνη
@kourtneykardash

H Kourtney έχει μερικά αγαπημένα προϊόντα σώματος για λαμπερή επιδερμίδα. Όταν βγαίνεις από το ντους, θες να είσαι φρέσκια, ανανεωμένη, να έχεις απαλό δέρμα και να μυρίζεις ωραία. Γι’αυτό, πάντα πρέπει να βάζεις την αγαπημένη σου κρέμα σώματος. Καλό είναι να προτιμάς τις extra ενυδατικές, που όμως θα έχουν την αγαπημένη σου μυρωδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kourtney Kardashian, δοκιμάζει αρκετά προϊόντα και μιλά πολύ συχνά γι’αυτά στο lifestyle website της, το Poosh. Σε μια δημοσίευσή της στο site, μας λέει πως να είμαστε θεές ακόμα και γυμνές. Αρχικά, λέει αυτά που όλες γνωρίζουμε, να τρώμε υγιεινά και να κάνουμε γυμναστική. Ωστόσο, και τα πρϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν μεγάλη σημασία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Ένα από τα αγαπημένα της tips, είναι τα έλαια. Πώς άλλωστε πετυχαίνει αυτό το εφέ που γυαλίζει το δέρμα της; Πιο συγκεκριμένα, αγοράζει το οργανικό λάδι καρύδας Kopari, που κοστίζει με έκπτωση γύρω στα 21 δολάρια. Ωστόσο, εννοείται ότι εκτός από αυτό, μπορείς να βρεις και πολλά διαφορετικά και πιο οικονομικά, μάλιστα. Το λάδι καρύδας ενυδατώνει το δέρμα και αφήνει ωραία αίσθηση. 

Τα έλαια μπορεί να τα φοβάσαι επειδή αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα, αλλά απορροφώνται εύκολα όταν έχεις βγει μόλις από το ντους. Δοκίμασέ τα και θα είναι πολύ απαλή η επιδερμίδα σου. Δοκίμασέ το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 71 εβδομάδες
Kim Kardashian: Ακολούθησε το Barbiecore trend με τον πιο εύκολο τρόπο
Και μια και δύο φορές
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb