Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Οι διάσημες με τους πιο hot boduguards

Είναι οι πιο διάσημοι boduguards των celebrities!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 30, 2022

Οι διάσημες με τους πιο hot boduguards

Το να είσαι bodyguard σημαίνει πως αν μη τι άλλο έχεις μια καλή σωματική διάπλαση και είσαι νέος και δυνατός. Ξεκινάς με αβαντάζ αν μη τι άλλο! Αυτοί όμως είναι οι πιο διάσημοι των διάσημων!

BEYONCÉ

Η Beyoncé και ο Jay-Z έχουν διαθέσιμους...μια χούφτα σωματοφύλακες στο προσωπικό τους πανέτοιμους ανά πάσα στιγμή, αλλά ο πιο παλιός υπάλληλός τους είναι επίσης αναμφισβήτητα ο πιο καυτός. Ο Julius de Boer εργάζεται με την οικογένεια από το 2008 και εκτός από το ότι είναι όμορφος, παίρνει επίσης πολύ σοβαρά τη δουλειά του να προστατεύει τη Queen Bey. 

JLO

Το 2016, ο J. Lo απομακρύνθηκε από τους θαυμαστές του από αυτόν τον όμορφο σωματοφύλακα τον οποίον έψαχναν οι φαν μανιωδως.

BECKHAMS

Γνωρίστε έναν από τους πιο σέξι σωματοφύλακες της οικογένειας. Εκτός από την προστασία της Victoria, του David και άλλων, κάνει επίσης πολύ χαριτωμένα πράγματα όπως πατινάζ στον πάγο με την Harper.

ADELE

Μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία και γίνεται σαφές γιατί ο σωματοφύλακας της Adele έχει γίνει και ο ίδιος famous. Ο Peter Van der Veen συνεργάζεται με τη τραγουδίστρια από το 2010 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει μια ευλόγως μεγάλη βάση θαυμαστών για την αναμφισβήτητη καλή του εμφάνιση και έχει και hashtag #PeterTheBodyguard.
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb