ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 21, 2022
AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας
Pink Illustration

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θυμηθείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε όταν είστε θυμωμένοι. Μην επιτίθεστε αμέσως, όταν βρίσκεστε στο peak του θυμού. Αναπνεύστε πρώτα και μετρήστε μέχρι το 10. Τότε μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, δε θα πρέπει να είστε σάκος του μποξ για τους ανθρώπους. Μην επιτρέπετε σε άλλους να σας πατάνε κάτω. Μιλήστε, αλλιώς θα έχετε μια άθλια εβδομάδα. Θυμηθείτε, επιτρέπεται να πείτε όχι. Επιτρέπεται να ακουστεί η φωνή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να θυμάστε την αξία σας. Να θυμάστε ότι έχετε αξία. Μην αφήνετε τις αμφιβολίες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας να σας πείσουν να εγκαταλείψετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε ό,τι κάνετε και όπως το κάνετε γιατί μπορείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να βάζετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί. Αντιμετωπίστε ό,τι σας ενοχλεί. Παραδεχτείτε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την εξεύρεση λύσης. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε άβολα προκαλώντας φασαρία, αξίζει να ακούσετε τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας χώρο όταν τον χρειάζεστε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από ανθρώπους όταν προτιμάτε να είστε μόνοι. Είναι εντάξει να απορρίψετε σχέδια. Κανείς δεν θα τρελαθεί αν χρειαστείτε λίγο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να παραμείνετε αισιόδοξοι. Παρόλο που ορισμένες καταστάσεις μπορεί να σας απογοητεύσουν, ένα κακό δε χρειάζεται να οδηγεί σε ένα άλλο κακό. Μερικές ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να είναι στη γωνία. Μην είσαι τόσο κακοδιάθετος.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να παραμείνετε ευγενικοί με όλους όσους συναντάτε. Εξάλλου, δεν έχετε ιδέα τι περνούν. Δεν έχετε ιδέα τι προβλήματα αντιμετωπίζουν. Προσπαθήστε να ηγηθείτε με καλοσύνη και αγάπη γιατί ο κόσμος χρειάζεται πολύ περισσότερα από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, δεν πρέπει να παίρνετε κανένα σκληρό λόγο κατάκαρδα. Θυμηθείτε, αν κάποιος είναι κακός, έχει πολύ περισσότερο να κάνει με αυτόν παρά με εσάς. Δεν πρέπει να σκέφτεστε πολύ σκληρά για την κακή στάση κάποιου. Αγνοήστε το και συνεχίστε τη μέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να κάνετε την αρχή για να ξεκινήσετε συζητήσεις. Μην αφήνετε τους φίλους σας να σας προσεγγίζουν πρώτοι όλη την ώρα. Δείξτε τους ότι νοιάζεστε. Δείξτε τους ότι είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια και εσείς. Με αυτόν τον τρόπο, δε θα χάσετε κανέναν σημαντικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να σκέφτεστε με την καρδιά σας αντί με το κεφάλι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει ονειροπόλος, έστω και για λίγο. Είναι εντάξει να δημιουργείτε τεράστιους, υψηλούς στόχους για τον εαυτό σας. Δε χρειάζεται να είστε πάντα εξαιρετικά ρεαλιστής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε μια κατάσταση στην οποία δεν είχατε βρεθεί πριν. Προκαλέστε τον εαυτό σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Θυμηθείτε, αν περνάτε άσχημα, δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε ποτέ.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο λογικά. Να είστε προσεκτικοί με τη λήψη των αποφάσεών σας γιατί δε θέλετε να καταλήξετε δυστυχισμένοι ενώ προσπαθείτε να κάνετε κάποιον άλλον ευτυχισμένο. Δεν είστε υπεύθυνοι για την ηρεμία τους. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τη δική σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb