MAKEUP

Οι ειδικοί μίλησαν: αυτό το trend στα φρύδια που δεν φεύγει με τίποτα από τις ζωές μας

Η τάση που κάνουν όλες στα φρύδια
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Οι ειδικοί μίλησαν: αυτό το trend στα φρύδια που δεν φεύγει με τίποτα από τις ζωές μας
@riannemua

Το πιο δημοφιλές trend στα φρύδια, φαίνεται οτι δεν φεύγει με τίποτα από τη μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ παλαιότερα βλέπαμε τα στρογγυλεμένα και λεπτά φρύδια να κυριαρχούν, υπάρχουν celebrities που ήδη από το 2010 επέμεναν σε κάτι άλλο. Εκείνη τη δεκαετία, μεταξύ άλλων, η Cara Delevigne, η Lily Collins και η Emilia Clerke, έφεραν στο προσκνήνιο τα πολύ πυκνά και παχιά φρύδια. 

Λίγο αργότερα, άρχισε η πλειοψηφία των κοριτσιών να τα προτιμούν κι εκείνες. Μάλιστα, όσες τα είχαν βγάλει πολύ, τα άφησαν ξανά να πυκνώσουν, ή δοκίμασαν θεραπείες και τεχνικές όπως ακόμα και τα brow tattoos. 

Το πιο δημοφιλές brow trend

Αυτήν την εποχή, η αγαπημένη τάση είναι τα soap brows. Από την προηγούμενη χρονιά, έχει αυξηθεί η ζήτηση και πάρα πολλές έχουν δοκιμάσει και ξαναδοκιμάζουν την τεχνική αυτή. Δες κι εδώ περισσότερα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Kontent (@makeupkontent)

Ένας λόγος που ισχυρίζονται οι ειδικοί ότι θα παραμείνει, είναι ότι η διαδικασία για να τα φτιάξεις είναι εύκολη. Πραγματικά μπορείς να τα κάνεις μόνη σου και μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν άπειρα videos από makeup artists και brow artists στο instagram, αλλά και στο TikTok. 

Η τεχνική “soap brows”, περιλαμβάνει αυτό που λέει και το όνομά της, σαπούνι. Αν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις αυτό το “fluffy” αποτέλεσμα, πρέπει να χτενίσεις τα φρύδια σου ώστε να μοιάζουν μακρύτερες οι τρίχες. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα spoolie brush, δηλαδή ένα βουσρτσάκι για βλεφαρίδες ή φρύδια και μια μπάρα σαπουνιού. 

Το σαπούνι θα δώσει αυτό το εφέ στα φρύδια και θα τα κρατήσει και πιο σταθερά. Επίσης, ένα tip είναι πριν τα χτενίσεις με το σαπούνι, να ψεκάσεις το βουρτσάκι με ένα setting spray, για extra κράτημα. Υπάρχουν στο εμπόριο πλέον και αρκετά brow kits, αλλά και με το σαπούνι μπορείς να το κάνεις εύκολα.

Αν δεν είσαι τόσο σίγουρη για το αποτέλεσμα, μπορείς πάντα να απευθυνθείς στην αγαπημένη σου brow expert, που θα σε βοηθήσει να βρεις και το σωστό σχήμα για τα φρύδια σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 77 εβδομάδες
Να γιατί τα lip balms κάνουν τα ξηρά χείλη χειρότερα
Τι πιστεύεις ότι φταίει;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb