ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 11, 2022
AstroWeek: Ζώδια Εβδομάδας
Pink Illustration

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριος

Αυτή την εβδομάδα, μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας. Είστε ικανοί να πετύχετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε, γι' αυτό μην κρατάτε πίσω από το φόβο της αποτυχίας. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας που το δοκιμάσατε.

Ταυρος

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας σκέψεις. Σταματήστε για ένα δευτερόλεπτο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτεί πραγματικά τι συμβαίνει αντί να βιάζεστε, χωρίς να ρωτάτε τον εαυτό σας τι κάνετε ή τι θέλετε.

Διδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, προστατέψτε την ηρεμία σας. Μη χάνετε χρόνο λογομαχώντας με άτομα που δεν πρόκειται ποτέ να δουν την κατάσταση από τη δική σας οπτική γωνία. Μην ακούτε τις φασαρίες τους όταν δεν πρόκειται να σας δώσουν τον ίδιο σεβασμό και να σας ακούσουν. Απλά απομακρυνθείτε.

Καρκινος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να βάζετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί. Αντιμετωπίστε ό,τι σας ενοχλεί. Παραδεχτείτε ότι υπάρχει πρόβλημα γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την εξεύρεση λύσης. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε άβολα προκαλώντας φασαρία, αξίζει να ακούσετε τα συναισθήματά σας.

Λεων

Αυτή την εβδομάδα, δώστε χαρά στον εαυτό σας. Όταν τα κάνετε "θάλασσα", προσπαθήστε να αποδεχτείτε ότι ό,τι συνέβη τελείωσε και μην ασχοληθείτε με αυτό και κατηγορείτε τον εαυτό σου για αυτό. Όλοι οι άλλοι κάνουν επίσης λάθη, παρόλο που μπορεί να μην τα βλέπετε. Δεν είστε μόνοι σε αυτό.

Παρθενος

Αυτή την εβδομάδα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει την ταλαιπωρία. Αν κάτι σας ενοχλεί, μην διώχνετε το συναίσθημα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναρωτηθείτε γιατί αυτό σας ενοχλεί, τι μπορεί να σημαίνει και τι θα μπορούσατε να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να προσπαθείτε τόσο σκληρά για να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Παρόλο που η κοινωνία σας έχει δεσμεύσει να νοιάζεστε για την επιβεβαίωση, δεν έχει σημασία αν οι άλλοι είναι περήφανοι για αυτό που έχετε καταφέρει. Σημασία έχει αν είσαι εσύ περήφανος, αν ζεις μια ζωή που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Σκορπιος

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε μικρές χαρές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αφήνετε τον εαυτό σας να κοιμηθεί μια ώρα παραπάνω από το συνηθισμένο ή θα αφιερώστε χρόνο για να παρακολουθήσετε μια σειρά που σας έχει ενθουσιάσει. Σε κάθε περίπτωση, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Κάτι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό.

Τοξοτης

Αυτή την εβδομάδα, να είστε επιλεκτικοί με το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας και σε ποιους τον ξοδεύετε. Δε θέλετε να αφιερώσετε πολλή προσπάθεια σε κάποιον που δεν κάνει το ίδιο για εσάς. Δεν θέλετε η σχέση να γίνει εντελώς μονόπλευρη.

Αιγοκερως

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάστε δυνατά και περήφανα. Μην συγκρατείτε τον ενθουσιασμό σας για τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Μην είστε πολύ σεμνοί. Επιτρέπεται να καυχιέστε λίγο. Σας επιτρέπεται να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Υδροχοος

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ότι θα κάνετε μερικές φορές βήματα πίσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάθηκε όλη η πρόοδός σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε σε πτωτική τάση. Το μόνο που σημαίνει είναι ότι περάσατε δύσκολα. Θυμηθείτε, η πρόοδος δεν είναι γραμμική.

Ιχθυς

Αυτή την εβδομάδα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην τον πιέζετε πολύ σκληρά. Μην βιάζεστε να κινηθείτε με αργό ρυθμό. Αποδεχτείτε ότι θα φτάσετε εκεί όταν είναι να φτάσετε. Το να στρεσσάρετε τον εαυτό σας δεν πρόκειται να βοηθήσει με κανέναν τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb