ENTERTAINMENT

Οι σειρές που λατρέψαμε ως έφηβες

Θα τις βλέπαμε και τώρα ευχαρίστως!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι σειρές που λατρέψαμε ως έφηβες
Pink Illustration

Μιλάμε για την εποχή με τα διάφανα lipgloss, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, τα μπολερό, το παντελόνι μέσα από τις μπότες, κ.π.λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη θυμάσαι; Εμείς ναι. Και θυμόμαστε επίσης τις αγαπημένες μας σειρές εκείνη την εποχή, που δεν ήταν λίγες ...

Διάβασε παρακάτω και θυμήσου τις κι εσύ!

The O.C.

Πότε: 2003-2007

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σειρά επικεντρώνεται στον Ryan Atwood, έναν όμορφο και νευρικό νεαρό από ένα διαλυμένο σπίτι που υιοθετείται από τους πλούσιους και φιλάνθρωπους Sandy και Kirsten Cohen. Ο Ryan και ο θετός αδερφός του Seth, ένας κοινωνικά δύστροπος, έξυπνος έφηβος, αντιμετωπίζουν τη ζωή ως αουτσάιντερ στον κόσμο υψηλής ποιότητας του Newport Beach. Ο Ryan και ο Seth αφιερώνουν πολύ χρόνο στις σχέσεις τους με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τη Marissa Cooper και τον παιδικό έρωτα του Seth, τη Summer Roberts. Οι ιστορίες τους πραγματεύονται την πολιτισμική σύγκρουση μεταξύ της ιδεαλιστικής οικογένειας Cohen και της ρηχής, υλιστικής και κλειστής κοινότητας στην οποία κατοικούν. Η σειρά περιλαμβάνει στοιχεία μεταμοντερνισμού και λειτουργεί ως μείγμα μελοδράματος και κωμωδίας.

Charmed

Πότε: 1998-2006

Η ιστορία αφορά τις τρεις αδερφές Halliwell που ανακαλύπτουν ότι έχουν μαγικές ικανότητες και μάλιστα είναι φτιαγμένες για να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε κάθε κακό, όπως δαίμονες, φαντάσματα, κ.α. Όταν η μεγάλη αδερφή, Prue, πεθαίνει, στη θέση της έρχεται μια μικρότερη αδερφή, η Paige, που ενώνεται με τις δύο μεγαλύτερες, Piper και Phoebe για να κυριαρχήσει το καλό στον κόσμο.

The Lizzie McGuire 

Πότε: 2001-2004

Γιατί είναι τόσο εμβληματικό: Η σειρά ήταν κατά κύριο λόγο χαλαρή κι ευχάριστη, αλλά πότε πότε πραγματευόταν και λίγο πιο σοβαρά ζητήματα. Το Lizzie McGuire έχει να κάνει με τις συνηθισμένες και ... όχι και τόσο συνηθισμένες περιπέτειες μιας μαθήτριας γυμνασίου και των δύο καλύτερων φίλων της, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα σκαμπανεβάσματα του σχολείου, τη δημοφιλία, τα αγόρια, τους γονείς, ένα μικρό αδερφό και ..τη ζωή γενικά!

Gilmore Girls

Πότε: 2000-2007

Η Loreley Gilmore, μια ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα, μοιράζεται έναν στενό δεσμό με την χαμηλών τόνων κόρη της, Rory. Ωστόσο, η σχέση της με τη μητέρα της είναι κάπως ... τεταμένη.

Dawson's Creek

Πότε: 1998-2003

Η παρθενική εμφάνιση της μικρής Katie Holmes, καθώς και του Joshua Jackson και της Michelle Williams. Μαζί με τον James Van Der Beek, ο οποίος υποδύεται τον Dawson, δημιουργούν μια αγαπημένη παρέα που βρίσκεται στην εφηβεία, με τα πάνω και τα κάτω της, καθώς αντιμετωπίζουν τη σταδιακή ενηλικίωσή τους.

One Tree Hill

Πότε: 2003-2008

Το One Tree Hill είναι το Dawson's Creek 2.0, κατά κάποιο τρόπο. Κυκλοφόρησε τη χρονιά που τελείωσε το Dawson και απέκτησε τη βάση των θαυμαστών του απευθυνόμενο στους λάτρεις του νεανικού δράματος, αλλά αυτή τη φορά σε μια νέα πόλη. Οι δύο σειρές δε σχετίζονται με κανέναν τρόπο, αλλά από τους τίτλους αρχής εντοπίζεις εύκολα πολλά κοινά. Για να μην αναφέρουμε τα hotties που ανέδειξαν (βλέπε Joshua Jackson και Chad Michael Murray).

Άλλες 00s σειρές που αγαπήσαμε, είτε λιγότερο είτε περισσότερο, ήταν: το Smallville, Veronica Mars, Gossip Girl, Skins, The Secret Life of the American Teenager, Buffy, αλλά και εφηβικά δράματα αργεντίνικης παραγωγής, όπως το Chiquititas, Rebelde Way, Floricienta και Cebollitas (Ατρόμητοι)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 114 / position2: 352
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb