MAKEUP

Vampire Skin: Η τάση είναι τόσο παράξενη όσο ακούγεται;

Με έμπνευση από το Twilight
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Vampire Skin: Η τάση είναι τόσο παράξενη όσο ακούγεται;
@lolhamz

Το trend που έχει ως έμπνευση το Twilight είναι παντού στο TikTok, όπως όλα τα makeup trends.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές τάσεις υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα. Είτε τα tips έχουν να κάνουν με το skincare, την ενυδάτωση, το glow των προϊώντων, ή με το μακιγιάζ. Τα κορίτσια που λατρεύουν αυτό το γυαλιστερό, λαμπερό δέρμα των Vampires, δοκίμασαν ένα κόλπο.

Πως θα κάνεις το Vampire Skin Trend

Ο Edward Cullen και η οικογένειά του στο Twilight, έχουν ένα λευκό λαμπιρίζον πρόσωπο. Οι TikTokers το αντιγράφουν με ένα πανεύκολο κόλπο. Υπό τη μουσική υπόκρουση των Muse, τις βλέπουμε να βάζουν σε όλο το πρόσωπο πουδρα με strass πάνω ή κάτω από το foundation. 

@imonaugust If you guys want to go as a Cullen for Halloween, just add orange contact lenses ‍♀️✨ #glitter #makeup #twilight #tutorial ♬ Supermassive Black Hole (Twilight Soundtrack Version) - Muse

Άλλο ένα κόλπο, είναι η ανάμειξη του makeup με υγρό highlighter ή ασημένια- ροζ σκιά με glitter. Το clue είναι να υπάρχει glitter σε όλο το πρόσωπο. Το glow μετά είναι έντονο. Μάλιστα, ορισμένοι βάζουν κ extra λάμψεις στο τελικό αποτέλεσμα.

@amberpitkin Trying @imonaugust vampire skin trend ‍♀️ what do you think?! #vampireskin #vampire #makeuptutorial #makeuphacks ♬ original sound - Amberpitkin

Θα το δοκίμαζες; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Μαλλιά Πριν 77 εβδομάδες
The Brachel: Ξέχνα το Rachel cut, έτσι θα κουρευτείς
Τα 90s συναντούν τα 60s αλλά και το σήμερα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb