ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Pink Astroweek: Ζώδια Εβδομάδας

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Δημοσίευση ΟΚΤ 31, 2022
Pink Astroweek: Ζώδια Εβδομάδας
Photo by Karolina Grabowska

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία εβδομάδα γεμάτη από αγάπη και αποδοχή, γεμάτη φίλους και συγγενείς. Θα αποκτήσετε γνώσεις στο μέλλον,  εάν παραμείνετε προσεκτικοί και εξετάσετε τα σημάδια που βρίσκονται γύρω σας τώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όσους βρίσκεστε σε σχέση επιχειρήστε μια ήρεμη και ορθολογική προσέγγιση σε όλα τα πιεστικά προβλήματα ιδίως αν τα προβλήματα σας προέρχονται από μία τεταμένη οικονομική κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα αυτή ευνοεί καινούριες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε χαρά. Επίσης είναι ώρα να κάνετε μια αποτίμηση σε όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα αρχή μπορεί να προέλθει από τη γενναιοδωρία και καλοσύνη κάποιου νέου προσώπου που θα θελήσει να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια σας. Εάν λοιπόν θέλετε, να είστε εσείς οι νικητές χρησιμοποιείστε ήρεμους τόνους και όχι οργή ή αγανάκτηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχει κάποιο εγωιστικό ή αρνητικό άτομο στη ζωή σας, αποφύγετε την σύγκρουση μαζί του! Μια προσωπική πάλη έχει δοθεί και έχει κερδηθεί! Για όσους από εσάς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε συναισθηματικά θέματα είναι μια καλή στιγμή για να τελειώσετε.

ΛΕΩΝ

Για όσους είστε στην αρχή μιάς σχέσης θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά, αλλά θα κατορθώσετε να φέρετε  μια προσωπική διαδρομή σε ένα επιτυχές τέλος. Ο μόνος τρόπος που θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση και την βεβαιότητα είναι αυτός της ωριμότητας και της διαίσθησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαιτείται μεγάλη δύναμη για να βγείτε μέσα από συγκρούσεις διαμάχες και ίντριγκες αλλά θυμηθείτε! Αυτοί που βάζουν όλη αυτή την δύναμη είναι και αυτοί που κερδίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Για πολλούς από εσάς  η σκληρή δουλειά και η επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει στη αποφυγή  της καταστροφής και της απώλειας. Αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή, και  συχνά είναι έξω από τον έλεγχό μας. Αλλά ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε   είναι να ασχοληθείτε με το απροσδόκητο – έτσι ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτό … και να ξεπεράστε τα εμπόδια σας με έναν θετικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εχοντας επίγνωση πως στη δουλειά τα πράγματα είναι περίεργα,  καλύτερα να αποφύγετε μια οποιαδήποτε σύγκρουση! Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε το εγώ σας να δεχθεί ένα χτύπημα παρά να προβείτε σε λόγια ή ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες αναποδιές… αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα τρομακτικό!  Εάν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας, θα τα μετατρέψετε σε νέες καταστάσεις ευκαιριών και ηρεμίας.

ΙΧΘΕΙΣ

 Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες, όταν δύο άνθρωποι εργάζονται μαζί. Αν είστε σε μια σχέση, κάντε ένα  χαλαρωτικό week-end! Αν όχι, ευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο ή προσεγγίστε άτομο για μια νέα σχέση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
20 / position1: 121 / position2: 354
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb