MAKEUP

Το trend που θα σου δώσει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες

Πώς θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το trend που θα σου δώσει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες
@jessjadebeauty

Το trend που υπόσχεται πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες. Επειδή αρκετές από εμάς αναζητούν την τέλεια mascara, είτε για μήκος, είτε για όγκο, αυτή η τάση θα μας βοηθήσει να τα πετύχουμε όλα. Τι είναι το mascara cocktailing και πως θα το κάνεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ακόμα μια φορά, το TikTok μίλησε: μπορείς να έχεις τις τέλειες βλεφαρίδες με αυτό το τρικ. Στην αγορά, υπάρχουν χιλιάδες προϊόντα για διαφορετικές ανάγκες, είτε για μήκος, είτε για όγκο. Μπορεί να έχεις βρει αυτό που σου ταιριάζει και που σου αρέσει περισσότερο.

Ωστόσο, αν θες το κάτι παραπάνω, μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το τρικ. Το mascara cocktailing trend, έγινε viral, γιατί φαίνεται να έχει αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον συνδυασμό προϊόντων για διαφορετικές ανάγκες. 

@akaskinbasics This mascara combo is elite: @COVERGIRL Lash Blast Clump Crusher + Covergirl Exhibitionist mascara 🤩😊 #beauty #makeuptips #mascara #mascaracocktail #mascaracocktailing #covergirl ♬ Hold Me Closer - Elton John & Britney Spears

Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μάσκαρα για όγκο και στη συνέχεια μια για μήκος. Κατά προτίμηση, θα μπορούσαν να έχουν και διαφορετικά βουρτσάκια, ώστε το καθένα να κάνει τη δουλειά του. 

Αυτό δεν είναι νέο κόλπο, αφού οι makeup artists το έκαναν εδώ και χρόνια. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν mascara 2 σε ένα. Τέλος, αν θέλεις μπορείς πριν να βάλεις και ένα primer για να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια το αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 82 εβδομάδες
5 κρέμες σώματος για να έχεις ενυδατωμένη επιδερμίδα
Η ενυδάτωση έχει πρώτη θέση στη ρουτίνα μας αυτήν την περίοδο.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb