SKIN CARE

Τελικά, μήπως χρειάζεσαι αποσμητικό σε όλο το σώμα;

Η νέα πορεία των αποσμητικών
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τελικά, μήπως χρειάζεσαι αποσμητικό σε όλο το σώμα;
@poorman_plants

Οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι μπορούμε να φορέσουμε αποσμητικό σε όλο το σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άραγε χρειάζεται και μπορείς να φοράς αποσμητικό σε όλο σου το σώμα και όχι στις μασχάλες;

Το νέο trend είναι αυτό, όπως φαίνεται κυρίως στο εξωτερικό. Φαίνεται ότι το μέλλον του αποσμητικού είναι διαφορετικό απ’ότι γνωρίζαμε ως τώρα. Οι εταιρείες έχουν αρχίσει να δημιουργούν προϊόντα και πιο φυσικά, αλλά και πιο κατάλληλα για όλο το σώμα. 

Ως τώρα, γνωρίζαμε όλα τα είδη αποσμητικών, όπως τα sticks, τα roll ons και τα sprays και την χρήση τους. Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές που χρησιμοποιούν το αποσμητικό τους όταν ιδρώνουν και σε άλλα σημεία. Ειδικά όταν πηγαίνουν στο γυμναστήριο. Αυτά τα σημεία μπορεί να είναι το στήθος, ή οι αγκώνες. Φαίνεται ότι η βιομηχανία της ομορφιάς είδε αυτήν την ανάγκη και προσπαθεί να καλύψει αυτό το κενό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cosmed Cosmeceuticals (@cosmedcosmeceuticals)

Επιπλέον, προσπαθούν να προωθήσουν και τα full body deodorants. Ήδη από το 2020 έχει γίνει πολύ δημοφιλές ένα προϊόν στις ΗΠΑ. Έτσι, αρκετές καταναλώτριες έχουν αρχίσει να επιλέγουν αυτού του είδους τα προϊόντα. Λένε, μάλιστα, ότι ειδικά όταν κάνουν γυμναστική, ψεκάζουν τα σημεία που χρειάζεται μετά, ώστε να αισθάνονται άνετα και να μυρίζουν ωραία. 

Ωστόσο, δερματολόγοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι και απολύτως απαραίτητο το αποσμητικό σε όλο το σώμα. Η χρήση τους μπορεί να περιοριστεί και στις μασχάλες. Οπότε, έχει να κάνει και με το τι χρειάζεται και θέλει η κάθε μια από εμάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 78 εβδομάδες
Ακμή: Ποια είναι τα λάθη της Scarlet Johansson που πρέπει να αποφύγεις 
Έχει αλλάξει πλέον ρουτίνα
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb