MAKEUP

Supermodel contour hack: Τι είναι το trend και πώς θα το κάνεις;

Bella Hadid Style
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Supermodel contour hack: Τι είναι το trend και πώς θα το κάνεις;
@bellahadid

To contouring των supermodels είναι πανεύκολο. Βλέπουμε τα μοντέλα στην πασαρέλα με το μακιγιάζ που αναδεικνύει τα μήλα τους και τις κάνει να φαίνεται ότι έχουν γωνίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το contouring το ξέρεις, ειδικά με το αγαπημένο bronzer. Θέλεις από τη μια τις γωνίες των μοντέλων, από την άλλη το ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα. Μήπως, όμως το κάνεις λάθος;

Πώς θα κάνεις το supermodel contour hack 

Makeup artists και TikTokers, δείχνουν τον τρόπο για να φαίνεται ότι έχεις γωνίες στα μάγουλα. Είναι και πολύ εύκολος, μάλιστα.

@sarahssuperspa Replying to @Kim 👈🏼 explanation video  sorry this took so long!! Here’s a visual of what I was talking about ❤️❤️ this is for people who want hollow cheeks, sculpted and pronounced cheekbones, and a dainty v shaped jaw 🙈  #bellahadid #modelmakeup #contourhack #contourtutorial #cheekbones ♬ original sound - Sarah’s Super Spa 💅🏼🏼‍♀️

Για να πετύχεις το contour που βλέπεις στη Bella Hadid ή στην Kendall Jenner,  θα πρέπει να βάλεις το bronzer όχι πάνω στα μήλα, αλλά από κάτω. Δηλαδή στο σημείο που βαθουλώνει το μάγουλο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα contour stick, ή απλώς το bronzer.

Μάλιστα, πρέπει να βάλεις και πιο κάτω στα κόκκαλα και με ένα πινέλο να κάνεις το blend. Στην συνέχεια, φωτίζεις και τα μήλα με highlighter. Έτσι, φαίνεται σα να έχεις σκιές και αναδεικνύονται τα μήλα. 

Για να δούμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 69 εβδομάδες
Το trend που θα σου δώσει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες
Πώς θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb