SKIN CARE

To συστατικό που πρέπει να ελέγξεις στις αντιγηραντικές κρέμες

Κι όμως είναι πολύ δημοφιλές
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
To συστατικό που πρέπει να ελέγξεις στις αντιγηραντικές κρέμες
@stemskincare

Η αντιγήρανση αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα στον χώρο της ομορφιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αναζήτηση πολλών γυναικών για τα προϊόντα αντιγήρανσης, μπορείς να βρεις πάρα πολλά. Άλλες κρέμες είναι πιο βαριές, άλλες πιο ελαφριές, υπάρχουν serums, μάσκες και ο,τι μπορείς να φανταστείς. 

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για απολέπιση, όπως τα AHAs, ή η ρετινόλη για παράδειγμα, είναι νούμερο ένα στη λίστα πολλών γυναικών. Το ίδιο ισχύει πλέον και με τα εναλλακτικά της ρετινόλης, όπως η ρεσβερατρόλη. Η Βιταμίνη C, χρησιμοποιείται για extra λάμψη.

Το κύριο συστατικό που χρειάζεσαι για την αντιγήρανση

Ωστόσο, όσο και να χρησιμοποιούμε τα ενεργά συστατικά, αυτά δε μπορούν να κρατήσουν νεανική την επιδερμίδα μας, αν δεν κάνουμε κάτι άλλο. Αυτό είναι η ενυδάτωση. Η ενυδάτωση είναι το νούμερο ένα βήμα για την αντιγήρανση. Στο αφυδατωμένο και “σπασμένο” δέρμα, δημιουργούνται και φαίνονται περισσότερο οι ρυτίδες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taim AlFalasi تيم الفلاسي | 🇦🇪 (@taimalfalasi)

Επομένως, το πρώτο και κύριο συστατικό που έχουμε ανάγκη, σύμφωνα με αισθητικούς, είναι το υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό, βοηθά στην ενυδάτωση και “γεμίζει” τις γραμμές και ρυτίδες. Στην ουσία, μας δίνει αυτή τη λάμψη και την φρεσκάδα. 

Στην συνέχεια, όλα τα συστατικά έρχονται να συμπληρώσουν τη δουλειά του υαλουρονικού. Επομένως, έχε στο νου σου και την εξωτερική, αλλά και την εσωτερική ενυδάτωση, δηλαδή να πίνεις πολύ νερό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 79 εβδομάδες
Αυτό το συστατικό είναι ιδανικό εναλλακτικό της ρετινόλης
Υπάρχει ένα συστατικό που είναι ιδανικό αν δεν θέλεις την ρετινόλη.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb