MAKEUP

Το trend της Gen Z για πιο σαρκώδη χείλη χωρίς αισθητικές επεμβάσεις

Η Gen Z βρήκε τον τρόπο για ζουμερά χείλη χωρίς αισθητική επέμβαση.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το trend της Gen Z για πιο σαρκώδη χείλη χωρίς αισθητικές επεμβάσεις
@perkymakeups

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αγαπημένες μας TikTokers, δοκιμάζουν καθημερινά μακιγιάζ, tips και tricks. Άλλα είναι επιτυχημένα, άλλα πιο επικίνδυνα, άλλα όχι τόσο αποτελεσματικά. Χρόνο να έχεις και όρεξη να τα δοκιμάσεις. Υπάρχει ένα κόλπο για ζουμερά χείλη που μας έκανε εντύπωση.

Το trend για σαρκώδη χείλη χωρίς fillers

Τι θα έλεγες για σαρκώδη χείλη χωρίς καμία αισθητική επέμβαση; Οι TikTokers βρήκαν τη λύση. Πρόκειται για τα oval lined lips. Ναι, είναι αυτό που φαίνεται.

Το overlining στα χείλη, γνωρίζαμε ότι μπορεί να δώσει ένα αποτέλεσμα πιο ζουμερό. Αλλά το oval, φαίνεται ότι είναι ακόμα καλύτερο. Το μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις κάτι διοαφορετικό για ακόμα μια φορά. 

@katiahaek ⚠️ New technique alert  ⚠️ #ovallining#ovalliningtechnique#liplinerhack#beautyhacks#makeuptutorial ♬ original sound - katia Haek

Το oval lining, μας δίνει μια ψευδαίσθηση ότι τα χείλη είναι πολύ juicy. Κι όμως, αν δεις το video θα καταλάβεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μολύβι χειλιών λίγο πιο σκούρο από τα χείλη σου.

Αρχικά, βάζεις σημάδι στο πάνω και στο κάτω μέρος των χειλιών. Ξεκινάς από εκεί και ζωγραφίζεις έναν κύκλο γύρω από τα χείλη, μόνο στο εσωτερικό τους σημείο και δεν κάνεις όλο το περίγραμμα. Στη συνέχεια βάζεις το αγαπημένο ροζ- nuide gloss σου και ta daaa, ζουμερά χείλη. 

Για να δούμε αν έχει αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 80 εβδομάδες
Το makeup trick για λαμπερή επιδερμίδα που έγινε viral
Το τρικ που έχει γίνει viral δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb